LE LOUP DANS LA BERGERIE ROUGE 2018 Domaine L’Hortus
Vin disponibil EXCLUSIV pentru unvinpezi.ro
Domaine L’Hortus a fost infiintat oficial in 1978, cand Jean Orliac, profesor de agricultura, a ajuns in regiunea muntelui Pic St Loup, s-a indragostit de zona si a achizitionat teren aici. Dupa ani de expertiza si multa munca, crama a produs primul sau vin in 1990. Propunerea de astazi, DOMAINE L'HORTUS Le Loup Dans la Bergerie Rouge 2018, este un vin rosu realizat din Syrah (60%), Grenache (35%) si Mourvedre (5%). Vinul cucereste inca de la primele arome de zmeura, capsuni si cirese, pentru ca mai apoi sa dezvaluie si note de lichior, continuati cu taninii fini si eleganti. Se recomanda degustarea acestui vin la 14-18 grade Celsius alaturi de preparate din vanat, vita, miel sau alte mancaruri mai consistente.
Vin disponibil EXCLUSIV pentru unvinpezi.ro
Domaine L’Hortus a fost infiintat oficial in 1978, cand Jean Orliac, profesor de agricultura, a ajuns in regiunea muntelui Pic St Loup, s-a indragostit de zona si a achizitionat teren aici. Dupa ani de expertiza si multa munca, crama a produs primul sau vin in 1990. Propunerea de astazi, DOMAINE L'HORTUS Le Loup Dans la Bergerie Rouge 2018, este un vin rosu realizat din Syrah (60%), Grenache (35%) si Mourvedre (5%). Vinul cucereste inca de la primele arome de zmeura, capsuni si cirese, pentru ca mai apoi sa dezvaluie si note de lichior, continuati cu taninii fini si eleganti. Se recomanda degustarea acestui vin la 14-18 grade Celsius alaturi de preparate din vanat, vita, miel sau alte mancaruri mai consistente.