LEAT 6500 CABERNET SAUVIGNON 2012 M1 Crama Atelier
Singurul Cabernet Sauvignon imbuteliat aparte in Crama Atelier provine din conditiile climatice exceptionale oferite de toamna anului 2012 si poarta semnatura lui Razvan Macici. Culoarea este de un rosu intens si dens, cu note nobile de maturitate. Aromatic, vinul ofera nuante de fruct negru de padure si savoare. Gustativ, regasim un vin puternic, domolit de timpul petrecut la sticla. Complex si savuros cu note de coacaze negre, mure si poame, frumos imbinate cu mirodeniile extrase din butoiul de stejar romanesc. Sugestii de tabacuri fine si ciocolata neagra sunt in armonie cu taninuri mature si moi. Un vin generos si corpolent. Excelent pentru carnea de vita la gratar, preparate din carne de miel, vanat, bucate Mediteraneene, kebabs, mici si moussaka, ciuperci, mezeluri fine, branzeturi mature, legume corpolente si deserturi cu ciocolata neagra, amara. Un vin ce place acum, dar cu un potential foarte bun de pastrare.
Singurul Cabernet Sauvignon imbuteliat aparte in Crama Atelier provine din conditiile climatice exceptionale oferite de toamna anului 2012 si poarta semnatura lui Razvan Macici. Culoarea este de un rosu intens si dens, cu note nobile de maturitate. Aromatic, vinul ofera nuante de fruct negru de padure si savoare. Gustativ, regasim un vin puternic, domolit de timpul petrecut la sticla. Complex si savuros cu note de coacaze negre, mure si poame, frumos imbinate cu mirodeniile extrase din butoiul de stejar romanesc. Sugestii de tabacuri fine si ciocolata neagra sunt in armonie cu taninuri mature si moi. Un vin generos si corpolent. Excelent pentru carnea de vita la gratar, preparate din carne de miel, vanat, bucate Mediteraneene, kebabs, mici si moussaka, ciuperci, mezeluri fine, branzeturi mature, legume corpolente si deserturi cu ciocolata neagra, amara. Un vin ce place acum, dar cu un potential foarte bun de pastrare.