MANDRAROSSA GRILLO 2022 Settesoli
Cooperativa Cantine Settesoli, lider în sud-vestul Siciliei, se remarcă prin vinurile de calitate superioară, obținute prin metode sustenabile. În prezent, operând din propria sa cramă dedicată, Mandrarossa se concentrează tot mai mult pe vinuri provenite dintr-un singur loc, cu un accent deosebit pe soiuri siciliene native, precum Nero d'Avola, Grillo, Grecanico și Zibibbo. Mandrarossa Grillo 2022, un vin alb sicilian din soiul Grillo, încântă cu o culoare galben-pai strălucitoare, dar și cu aromele olfactive de grapefruit, piersici proaspete și un subtil iz de busuioc. Gustul este dominat de citrice și fructe cu sâmburi, culminând cu un final plăcut și persistent. Se recomandă servirea la o temperatură de 8-10°C. Perfect ca atare sau alături de pește sau paste cu fructe de mare.
Cooperativa Cantine Settesoli, lider în sud-vestul Siciliei, se remarcă prin vinurile de calitate superioară, obținute prin metode sustenabile. În prezent, operând din propria sa cramă dedicată, Mandrarossa se concentrează tot mai mult pe vinuri provenite dintr-un singur loc, cu un accent deosebit pe soiuri siciliene native, precum Nero d'Avola, Grillo, Grecanico și Zibibbo. Mandrarossa Grillo 2022, un vin alb sicilian din soiul Grillo, încântă cu o culoare galben-pai strălucitoare, dar și cu aromele olfactive de grapefruit, piersici proaspete și un subtil iz de busuioc. Gustul este dominat de citrice și fructe cu sâmburi, culminând cu un final plăcut și persistent. Se recomandă servirea la o temperatură de 8-10°C. Perfect ca atare sau alături de pește sau paste cu fructe de mare.