MARNE 180 AMARONE DELLA VALPOLICELLA 2018 Tedeschi
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 16.5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
Tedeschi este un producator cu o istorie de aproximativ patru secole. Blend-ul Valpolicella este bazat pe trei soiuri indigene de struguri rosii din Nord-Estul Italiei: Molinara, responsabil pentru plusul de taninuri si aciditatea proaspata, Rondinella, care confera culoare si corpolenta vinului, dar si note vegetale, accentuand astfel condimentarea delicata a strugurilor Corvina. Invechit trei ani in butoaie de stejar slavon, Tedeschi Marne 180 Amarone della Valpolicella 2018 are o culoare rosu rubiniu intens, este limpede si transparent. Buchetul dezvaluie note de vanilie, coacaze, afine, cirese. Palatul este matasos, prezentand un echilibru bun intre aromele de stafide si cele usor amarui. Postgustul este prelung si persistent. Recomandam a fi servit la 16-18° C, alaturi de preparate precum patissada de caval (preparat specific veronez), terrina de somon, cotlete de caprioara, risotto cu sfecla rosie sau dovlecei umpluti cu carne de miel.
-
249Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
Tedeschi este un producator cu o istorie de aproximativ patru secole. Blend-ul Valpolicella este bazat pe trei soiuri indigene de struguri rosii din Nord-Estul Italiei: Molinara, responsabil pentru plusul de taninuri si aciditatea proaspata, Rondinella, care confera culoare si corpolenta vinului, dar si note vegetale, accentuand astfel condimentarea delicata a strugurilor Corvina. Invechit trei ani in butoaie de stejar slavon, Tedeschi Marne 180 Amarone della Valpolicella 2018 are o culoare rosu rubiniu intens, este limpede si transparent. Buchetul dezvaluie note de vanilie, coacaze, afine, cirese. Palatul este matasos, prezentand un echilibru bun intre aromele de stafide si cele usor amarui. Postgustul este prelung si persistent. Recomandam a fi servit la 16-18° C, alaturi de preparate precum patissada de caval (preparat specific veronez), terrina de somon, cotlete de caprioara, risotto cu sfecla rosie sau dovlecei umpluti cu carne de miel.