
MIGALA CUVEE 25 ALB 2023 DeMatei
Crama DeMatei se află în partea de est a regiunii Dealu Mare, o zonă cu o lungă tradiţie în domeniul viticol în România. De acolo vine şi vinul de astăzi, Cuvee Alb Migala Cuvee 25, un cupaj alb îndrăzneţ, obţinut din şase soiuri de struguri: Fetească Albă, Fetească Regală, Chardonnay, Aligote, Tămâioasă Românească şi Riesling Italian. Complex şi savuros, vinul scoate în evidenţă note de flori de primăvară, salcâm, primule, mentă, măr auriu, ananas, pomelo şi vanilie. Un vin alb cu o complexitate intrigantă, care trebuie degustat la o temperatură de 8-10 grade Celsius, alături de preparate din crustacee, peşte, risottto, tartă cu cremă de vanilie sau cheesecake cu fructul pasiunii.

Crama DeMatei se află în partea de est a regiunii Dealu Mare, o zonă cu o lungă tradiţie în domeniul viticol în România. De acolo vine şi vinul de astăzi, Cuvee Alb Migala Cuvee 25, un cupaj alb îndrăzneţ, obţinut din şase soiuri de struguri: Fetească Albă, Fetească Regală, Chardonnay, Aligote, Tămâioasă Românească şi Riesling Italian. Complex şi savuros, vinul scoate în evidenţă note de flori de primăvară, salcâm, primule, mentă, măr auriu, ananas, pomelo şi vanilie. Un vin alb cu o complexitate intrigantă, care trebuie degustat la o temperatură de 8-10 grade Celsius, alături de preparate din crustacee, peşte, risottto, tartă cu cremă de vanilie sau cheesecake cu fructul pasiunii.