Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

🚚 Livrăm în aceeași zi* în București
*comenzile efectuate până în ora 12 (Luni-Vineri)

NAVICELLA ROSU 2019 Crama Jelna

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 13,2%
  • ROMANIA

CE SPUN EXPERTII:

George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Marius Cristian
Marius Cristian
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Marius Cristian
Marius Cristian

Din Bistriţa Năsăud nu vin doar mari scriitori dătători de frisoane la BAC, cum ar fi Coşbuc sau Rebreanu, ci şi o pleiadă de crame tinere din de... Deschide review

Din Bistriţa Năsăud nu vin doar mari scriitori dătători de frisoane la BAC, cum ar fi Coşbuc sau Rebreanu, ci şi o pleiadă de crame tinere din de altfel istorică regiune a ţării, cu îndelungată tradiţie în cultivarea viţei de vie. Dintre ele se remarcă Jelna, care a reuşit să exploateze specificul mai răcoros al zonei, propunând ca vin mare al cramei un cupaj în care pretenţiosul Pinot Noir este rege, ajutat de nobilii de serviciu ai podgoriilor lumii Cabernet Sauvignon şi Merlot. Rezultatul este un vin serios, care însă reuşeşte uşor să se destindă şi să se manifeste jovial. Există o supleţe necaracteristică blendurilor mai sudice, însă există şi o fineţe în plus, neforţată şi naturală. Există şi arome de baric, condimentate, care completează miezul fructat, de fructe roşii, porumbe coapte, cu o taninozitate moderată. E un vin care poate fi consumat cu succes acum, însă l-aş mai lăsa câţiva ani să se deplieze total.

Inchide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față... Deschide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față marchează la capitolul rafinament, cu un corp suplu, arome ce îmbină fructe roșii și mirodenii, taninuri bine integrate și alcool reținut. Pentru pregătirile de Sărbători să aveți în vedere o asociere cu cârnați proaspeți la tigaie și cartofi dulci.

Inchide review

Olfactiv e sobru şi vine peste noi în valuri: aromele lemnului şi fructele roşii duc greul asaltului, dar avem parte şi de efluvii condimentate,... Deschide review

Olfactiv e sobru şi vine peste noi în valuri: aromele lemnului şi fructele roşii duc greul asaltului, dar avem parte şi de efluvii condimentate, adieri minerale, ba chiar şi o aluzie de carne maturată. Corpul, suplu, rotund şi mătăsos, vine perfect în prelungire şi e, poate, mai lejer decât ne-am putea aştepta (dar asta, cel puţin din punctul meu de vedere, e de bine). Defecte? Poate unul singur, nu pot scăpa de senzaţia că l-am gustat un pic cam devreme. Nu mă înţelegeţi greşit, e foarte bun şi-acum, încercam doar să vă sugerez că e genul de vin din care, dacă aveţi condiţiile necesare, merită să vă faceţi provizii şi să destupaţi câte o sticlă-două pe an. Producătorul ne sugerează să-l păstrăm până-n 2029, eu aş fi chiar un pic mai optimist.

Inchide review

Din Bistriţa Năsăud nu vin doar mari scriitori dătători de frisoane la BAC, cum ar fi Coşbuc sau Rebreanu, ci şi o pleiadă de crame tinere din de... Deschide review

Din Bistriţa Năsăud nu vin doar mari scriitori dătători de frisoane la BAC, cum ar fi Coşbuc sau Rebreanu, ci şi o pleiadă de crame tinere din de altfel istorică regiune a ţării, cu îndelungată tradiţie în cultivarea viţei de vie. Dintre ele se remarcă Jelna, care a reuşit să exploateze specificul mai răcoros al zonei, propunând ca vin mare al cramei un cupaj în care pretenţiosul Pinot Noir este rege, ajutat de nobilii de serviciu ai podgoriilor lumii Cabernet Sauvignon şi Merlot. Rezultatul este un vin serios, care însă reuşeşte uşor să se destindă şi să se manifeste jovial. Există o supleţe necaracteristică blendurilor mai sudice, însă există şi o fineţe în plus, neforţată şi naturală. Există şi arome de baric, condimentate, care completează miezul fructat, de fructe roşii, porumbe coapte, cu o taninozitate moderată. E un vin care poate fi consumat cu succes acum, însă l-aş mai lăsa câţiva ani să se deplieze total.

Inchide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față... Deschide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față marchează la capitolul rafinament, cu un corp suplu, arome ce îmbină fructe roșii și mirodenii, taninuri bine integrate și alcool reținut. Pentru pregătirile de Sărbători să aveți în vedere o asociere cu cârnați proaspeți la tigaie și cartofi dulci.

Inchide review

Olfactiv e sobru şi vine peste noi în valuri: aromele lemnului şi fructele roşii duc greul asaltului, dar avem parte şi de efluvii condimentate,... Deschide review

Olfactiv e sobru şi vine peste noi în valuri: aromele lemnului şi fructele roşii duc greul asaltului, dar avem parte şi de efluvii condimentate, adieri minerale, ba chiar şi o aluzie de carne maturată. Corpul, suplu, rotund şi mătăsos, vine perfect în prelungire şi e, poate, mai lejer decât ne-am putea aştepta (dar asta, cel puţin din punctul meu de vedere, e de bine). Defecte? Poate unul singur, nu pot scăpa de senzaţia că l-am gustat un pic cam devreme. Nu mă înţelegeţi greşit, e foarte bun şi-acum, încercam doar să vă sugerez că e genul de vin din care, dacă aveţi condiţiile necesare, merită să vă faceţi provizii şi să destupaţi câte o sticlă-două pe an. Producătorul ne sugerează să-l păstrăm până-n 2029, eu aş fi chiar un pic mai optimist.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Navicella este un omagiu adus capodoperei pictorului Giotto di Bondone, una dintre copiile acesteia regăsindu-se în biserica din Jelna. Un vin care îmbină cultura cu tradiţia şi istoria viticolă a locului, recomandarea noastră de astăzi, Navicella 2019, este un vin realizat din Pinot Noir, Cabernet Sauvignon şi Merlot. Roşu rubiniu, cu tente vişinii, vinul îşi descoperă eleganţa mai întâi prin notele olfactive de fructe şi condimente, după care prin aromele catifelate, fructate, evidenţiind totodată şi o aciditate vioaie. Vă recomandăm servirea acestui vin la 14-16 grade Celsius, alături de brânzeturi sau de preparate din carne de miel, pui şi vită.

NAVICELLA ROSU 2019
cel mai bun pret online 165Lei bg
DOAR AZI 125 Lei
valabilitate oferta
stock

stoc disponibil

timp ramas
bg bg hourglass

00:00:00

165 125

CE SPUN EXPERTII:

George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Marius Cristian
Marius Cristian
George Mitea
George Mitea
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Marius Cristian
Marius Cristian

Din Bistriţa Năsăud nu vin doar mari scriitori dătători de frisoane la BAC, cum ar fi Coşbuc sau Rebreanu, ci şi o pleiadă de crame tinere din de... Deschide review

Din Bistriţa Năsăud nu vin doar mari scriitori dătători de frisoane la BAC, cum ar fi Coşbuc sau Rebreanu, ci şi o pleiadă de crame tinere din de altfel istorică regiune a ţării, cu îndelungată tradiţie în cultivarea viţei de vie. Dintre ele se remarcă Jelna, care a reuşit să exploateze specificul mai răcoros al zonei, propunând ca vin mare al cramei un cupaj în care pretenţiosul Pinot Noir este rege, ajutat de nobilii de serviciu ai podgoriilor lumii Cabernet Sauvignon şi Merlot. Rezultatul este un vin serios, care însă reuşeşte uşor să se destindă şi să se manifeste jovial. Există o supleţe necaracteristică blendurilor mai sudice, însă există şi o fineţe în plus, neforţată şi naturală. Există şi arome de baric, condimentate, care completează miezul fructat, de fructe roşii, porumbe coapte, cu o taninozitate moderată. E un vin care poate fi consumat cu succes acum, însă l-aş mai lăsa câţiva ani să se deplieze total.

Inchide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față... Deschide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față marchează la capitolul rafinament, cu un corp suplu, arome ce îmbină fructe roșii și mirodenii, taninuri bine integrate și alcool reținut. Pentru pregătirile de Sărbători să aveți în vedere o asociere cu cârnați proaspeți la tigaie și cartofi dulci.

Inchide review

Olfactiv e sobru şi vine peste noi în valuri: aromele lemnului şi fructele roşii duc greul asaltului, dar avem parte şi de efluvii condimentate,... Deschide review

Olfactiv e sobru şi vine peste noi în valuri: aromele lemnului şi fructele roşii duc greul asaltului, dar avem parte şi de efluvii condimentate, adieri minerale, ba chiar şi o aluzie de carne maturată. Corpul, suplu, rotund şi mătăsos, vine perfect în prelungire şi e, poate, mai lejer decât ne-am putea aştepta (dar asta, cel puţin din punctul meu de vedere, e de bine). Defecte? Poate unul singur, nu pot scăpa de senzaţia că l-am gustat un pic cam devreme. Nu mă înţelegeţi greşit, e foarte bun şi-acum, încercam doar să vă sugerez că e genul de vin din care, dacă aveţi condiţiile necesare, merită să vă faceţi provizii şi să destupaţi câte o sticlă-două pe an. Producătorul ne sugerează să-l păstrăm până-n 2029, eu aş fi chiar un pic mai optimist.

Inchide review

Din Bistriţa Năsăud nu vin doar mari scriitori dătători de frisoane la BAC, cum ar fi Coşbuc sau Rebreanu, ci şi o pleiadă de crame tinere din de... Deschide review

Din Bistriţa Năsăud nu vin doar mari scriitori dătători de frisoane la BAC, cum ar fi Coşbuc sau Rebreanu, ci şi o pleiadă de crame tinere din de altfel istorică regiune a ţării, cu îndelungată tradiţie în cultivarea viţei de vie. Dintre ele se remarcă Jelna, care a reuşit să exploateze specificul mai răcoros al zonei, propunând ca vin mare al cramei un cupaj în care pretenţiosul Pinot Noir este rege, ajutat de nobilii de serviciu ai podgoriilor lumii Cabernet Sauvignon şi Merlot. Rezultatul este un vin serios, care însă reuşeşte uşor să se destindă şi să se manifeste jovial. Există o supleţe necaracteristică blendurilor mai sudice, însă există şi o fineţe în plus, neforţată şi naturală. Există şi arome de baric, condimentate, care completează miezul fructat, de fructe roşii, porumbe coapte, cu o taninozitate moderată. E un vin care poate fi consumat cu succes acum, însă l-aş mai lăsa câţiva ani să se deplieze total.

Inchide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față... Deschide review

Vinurile mari nu trebuie să fie neapărat dense, gemoase și cu alcoolul ridicat; de fapt eleganța stă în subtilitate. Iar vinul de față marchează la capitolul rafinament, cu un corp suplu, arome ce îmbină fructe roșii și mirodenii, taninuri bine integrate și alcool reținut. Pentru pregătirile de Sărbători să aveți în vedere o asociere cu cârnați proaspeți la tigaie și cartofi dulci.

Inchide review

Olfactiv e sobru şi vine peste noi în valuri: aromele lemnului şi fructele roşii duc greul asaltului, dar avem parte şi de efluvii condimentate,... Deschide review

Olfactiv e sobru şi vine peste noi în valuri: aromele lemnului şi fructele roşii duc greul asaltului, dar avem parte şi de efluvii condimentate, adieri minerale, ba chiar şi o aluzie de carne maturată. Corpul, suplu, rotund şi mătăsos, vine perfect în prelungire şi e, poate, mai lejer decât ne-am putea aştepta (dar asta, cel puţin din punctul meu de vedere, e de bine). Defecte? Poate unul singur, nu pot scăpa de senzaţia că l-am gustat un pic cam devreme. Nu mă înţelegeţi greşit, e foarte bun şi-acum, încercam doar să vă sugerez că e genul de vin din care, dacă aveţi condiţiile necesare, merită să vă faceţi provizii şi să destupaţi câte o sticlă-două pe an. Producătorul ne sugerează să-l păstrăm până-n 2029, eu aş fi chiar un pic mai optimist.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Navicella este un omagiu adus capodoperei pictorului Giotto di Bondone, una dintre copiile acesteia regăsindu-se în biserica din Jelna. Un vin care îmbină cultura cu tradiţia şi istoria viticolă a locului, recomandarea noastră de astăzi, Navicella 2019, este un vin realizat din Pinot Noir, Cabernet Sauvignon şi Merlot. Roşu rubiniu, cu tente vişinii, vinul îşi descoperă eleganţa mai întâi prin notele olfactive de fructe şi condimente, după care prin aromele catifelate, fructate, evidenţiind totodată şi o aciditate vioaie. Vă recomandăm servirea acestui vin la 14-16 grade Celsius, alături de brânzeturi sau de preparate din carne de miel, pui şi vită.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...