PAPIAS PRIMITIVO DI MANDURIA 2018 Montedidio
99 puncte Luca Maroni
Oenologul Mario Ercolino a infiintat podgoria Montedidio in anul 2010, alegand zona Campania, Paternopoli, una dintre cele mai ofertante regiuni viticole ale Italiei. Vinurile cramei sunt recunoscute pentru puritatea fructului, eleganta si savoarea lor. De acolo vine si recomandarea noastra de astazi, ”Papias” Primitivo di Manduria 2018, un vin rosu rubiniu, cu note olfactive de prune, fructe rosii si ceva tente picante. Pe palat, vinul se dezvaluie persistent, bine echilibrat, cu o structura frumoasa si arome in general fructate. Postgustul este savuros, lung si complex. Degustati acest vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne rosie, vanat, mancaruri mediteraneene cu sos ragu sau branzeturi.
99 puncte Luca Maroni
Oenologul Mario Ercolino a infiintat podgoria Montedidio in anul 2010, alegand zona Campania, Paternopoli, una dintre cele mai ofertante regiuni viticole ale Italiei. Vinurile cramei sunt recunoscute pentru puritatea fructului, eleganta si savoarea lor. De acolo vine si recomandarea noastra de astazi, ”Papias” Primitivo di Manduria 2018, un vin rosu rubiniu, cu note olfactive de prune, fructe rosii si ceva tente picante. Pe palat, vinul se dezvaluie persistent, bine echilibrat, cu o structura frumoasa si arome in general fructate. Postgustul este savuros, lung si complex. Degustati acest vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne rosie, vanat, mancaruri mediteraneene cu sos ragu sau branzeturi.