PASSAROWITZ 300 Crama Oprisor
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 1.5L
- CUPAJ
- 14,5%
- ROMANIA
Istoria viticola a locurilor in care se afla Crama Oprisor incepe cu mult timp in urma. Un moment important in istoria cramei este 1997, atunci cand divizia Carl Reh Trading care se ocupa cu selectarea vinurilor romanesti pentru piata internationala s-a stabilit la Oprisor. In ianuarie 2000, brandul devenit intre timp Carl Reh Winery a preluat Crama Oprisor, iar in scurt timp a lansat primele editii destinate si clientilor romani. Vinul de astazi, Passarowitz 300 Magnum, este un vin echilibrat, bine conturat, un cupaj inovator de soiuri rosii traditionale (Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah si Feteasca Neagra) si "strainul" Dornfelder, din anii 2016, 2017 si 2018. Rosu intens, vinul scoate in evidenta note olfactive de afine, coacaze si ciocolata neagra, in vreme ce pe palat se dezvaluie complex si persistent. Degustati-l la 16-18 grade Celsius, alaturi de mancaruri mai consistente, usor picante.
- whitefriday
-
499411 -18%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Istoria viticola a locurilor in care se afla Crama Oprisor incepe cu mult timp in urma. Un moment important in istoria cramei este 1997, atunci cand divizia Carl Reh Trading care se ocupa cu selectarea vinurilor romanesti pentru piata internationala s-a stabilit la Oprisor. In ianuarie 2000, brandul devenit intre timp Carl Reh Winery a preluat Crama Oprisor, iar in scurt timp a lansat primele editii destinate si clientilor romani. Vinul de astazi, Passarowitz 300 Magnum, este un vin echilibrat, bine conturat, un cupaj inovator de soiuri rosii traditionale (Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah si Feteasca Neagra) si "strainul" Dornfelder, din anii 2016, 2017 si 2018. Rosu intens, vinul scoate in evidenta note olfactive de afine, coacaze si ciocolata neagra, in vreme ce pe palat se dezvaluie complex si persistent. Degustati-l la 16-18 grade Celsius, alaturi de mancaruri mai consistente, usor picante.