Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

🍷 NOU! Cartea Marinelei Ardelean: 50 de vinuri și preparate românești
🍷 Vin Roșu sau Alb? Cumpără-l cu până la -30%

PELERIN CABERNET FRANC RESERVE 2019 Domeniul Drăgași

CE SPUN EXPERTII:

Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian

Brandul Pelerin este dedicat vinurilor lejere, proaspete, o colecție de vinuri fermecătoare, senzuale și zburdalnice – așa cum ne asigură... Deschide review

Brandul Pelerin este dedicat vinurilor lejere, proaspete, o colecție de vinuri fermecătoare, senzuale și zburdalnice – așa cum ne asigură producătorul pe site-ul său. Însă acest Cabernet Franc demonstrează că poate avea și o latură serioasă, complexă, fără a-și pierde farmecul. Fiind un soi mai rar întâlnit pe suprafețe întinse în România, Cabernet Franc se distinge printr-un profil aromatic intens și o eleganță naturală. Paharul dezvăluie arome seducătoare de mure, coacăze negre și porumbe, urmate de nuanțe de prune uscate, lemn dulce și ciocolată amară cu piper negru. Structura este bine definită, cu taninuri coapte și ferme, armonizate de cele 24 de luni petrecute în baric, care adaugă vinului profunzime și rotunjime. Gustativ, vinul este suculent și cărnos, cu un echilibru frumos între fruct, aciditate și maturitate. Postgustul este lung, condimentat, lăsând o senzație de căldură și finețe. Cu structura sa bine definită, taninurile ferme și aromele complexe, se potrivește de minune cu preparate bogate în proteine și condimente fine, precum risotto cu trufe, brânză maturată sau carne roșie. O alegere excelentă pentru cei care doresc să descopere potențialul acestui soi.

Inchide review

Dacă ieri vorbeam despre vinuri deja consacrate, astăzi ne îndreptăm atenția către o etichetă care, pentru mine, marchează un început... Deschide review

Dacă ieri vorbeam despre vinuri deja consacrate, astăzi ne îndreptăm atenția către o etichetă care, pentru mine, marchează un început promițător. Și ce poate fi mai plăcut pentru un iubitor de vin decât să descopere un producător care, chiar de la primele întâlniri, reușește să convingă? Cu atât mai mult cu cât, în acest caz, avem de-a face cu un vin obținut dintr-un soi destul de rar în peisajul local. Culoarea sa este rubinie, intensă, iar parfumul dezvăluie note fructate armonios împletite cu accente vegetale. În gust, vinul are suficient corp, iar aromele se ridică la nivelul așteptărilor create de miros, adăugând o subtilă notă de toporași. Taninurile se fac simțite într-un ritm echilibrat – nici prea agresive, nici prea blânde – exact cum te-ai aștepta de la un vin încă tânăr, dar plin de promisiuni.

Inchide review

Acest Cabernet Franc de la Drăgași m-a intrigat - în sensul bun - prin complexitate și un aer mai relaxat fata de... Deschide review

Acest Cabernet Franc de la Drăgași m-a intrigat - în sensul bun - prin complexitate și un aer mai relaxat fata de majoritatea vinurilor roșii românești, care de multe ori încearcă prea mult (arome supracoapte, taninuri prea puternice). Acesta a avut în schimb un nas nu teribil de intens, dar complex, cu nuanțe fructate (coacăze), florale și ușor condimentate (frunze de dafin). Gustativ are o prezentă simpatică, neintruzivă, cu taninuri foarte plăcute (destul de fine, încă texturate), aciditate echilibrată și un final mediu. Probabil un an de recolta mai... altfel, dar fix pe gustul meu.

Inchide review

Brandul Pelerin este dedicat vinurilor lejere, proaspete, o colecție de vinuri fermecătoare, senzuale și zburdalnice – așa cum ne asigură... Deschide review

Brandul Pelerin este dedicat vinurilor lejere, proaspete, o colecție de vinuri fermecătoare, senzuale și zburdalnice – așa cum ne asigură producătorul pe site-ul său. Însă acest Cabernet Franc demonstrează că poate avea și o latură serioasă, complexă, fără a-și pierde farmecul. Fiind un soi mai rar întâlnit pe suprafețe întinse în România, Cabernet Franc se distinge printr-un profil aromatic intens și o eleganță naturală. Paharul dezvăluie arome seducătoare de mure, coacăze negre și porumbe, urmate de nuanțe de prune uscate, lemn dulce și ciocolată amară cu piper negru. Structura este bine definită, cu taninuri coapte și ferme, armonizate de cele 24 de luni petrecute în baric, care adaugă vinului profunzime și rotunjime. Gustativ, vinul este suculent și cărnos, cu un echilibru frumos între fruct, aciditate și maturitate. Postgustul este lung, condimentat, lăsând o senzație de căldură și finețe. Cu structura sa bine definită, taninurile ferme și aromele complexe, se potrivește de minune cu preparate bogate în proteine și condimente fine, precum risotto cu trufe, brânză maturată sau carne roșie. O alegere excelentă pentru cei care doresc să descopere potențialul acestui soi.

Inchide review

Dacă ieri vorbeam despre vinuri deja consacrate, astăzi ne îndreptăm atenția către o etichetă care, pentru mine, marchează un început... Deschide review

Dacă ieri vorbeam despre vinuri deja consacrate, astăzi ne îndreptăm atenția către o etichetă care, pentru mine, marchează un început promițător. Și ce poate fi mai plăcut pentru un iubitor de vin decât să descopere un producător care, chiar de la primele întâlniri, reușește să convingă? Cu atât mai mult cu cât, în acest caz, avem de-a face cu un vin obținut dintr-un soi destul de rar în peisajul local. Culoarea sa este rubinie, intensă, iar parfumul dezvăluie note fructate armonios împletite cu accente vegetale. În gust, vinul are suficient corp, iar aromele se ridică la nivelul așteptărilor create de miros, adăugând o subtilă notă de toporași. Taninurile se fac simțite într-un ritm echilibrat – nici prea agresive, nici prea blânde – exact cum te-ai aștepta de la un vin încă tânăr, dar plin de promisiuni.

Inchide review

Acest Cabernet Franc de la Drăgași m-a intrigat - în sensul bun - prin complexitate și un aer mai relaxat fata de... Deschide review

Acest Cabernet Franc de la Drăgași m-a intrigat - în sensul bun - prin complexitate și un aer mai relaxat fata de majoritatea vinurilor roșii românești, care de multe ori încearcă prea mult (arome supracoapte, taninuri prea puternice). Acesta a avut în schimb un nas nu teribil de intens, dar complex, cu nuanțe fructate (coacăze), florale și ușor condimentate (frunze de dafin). Gustativ are o prezentă simpatică, neintruzivă, cu taninuri foarte plăcute (destul de fine, încă texturate), aciditate echilibrată și un final mediu. Probabil un an de recolta mai... altfel, dar fix pe gustul meu.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Domeniul Drăgași este situat pe malul Oltului, o crama care cultivă șapte hectare de viță-de-vie din soiuri nobile precum Cabernet Franc, Merlot, Pinot Gris și Sauvignon Blanc, producând vinuri cu personalitate, premiate internațional. Cabernet Franc Pelerin este un vin roșu sec, obținut 100% din soiul Cabernet Franc, originar din Bordeaux, Franța. Cu o culoare roșie intensă, cu irizații violet, acest vin se remarcă printr-un buchet complex, cu arome de afine, cireșe sălbatice, vanilie, piper roșu și tabac. Maturat 30 de luni în butoaie de stejar, Pelerin Cabernet Franc are o structură corpolentă și taninuri bine integrate, fiind ideal pentru învechire. Este recomandat a fi servit la 18°C și se asociază perfect cu brânzeturi fine, carne roșie, preparate cu sosuri consistente sau sushi.

PELERIN CABERNET FRANC RESERVE 2019
cel mai bun pret online 59Lei bg
DOAR AZI 49 Lei
valabilitate oferta
stock

stoc disponibil

timp ramas
bg bg hourglass

00:00:00

59 49

CE SPUN EXPERTII:

Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian

Brandul Pelerin este dedicat vinurilor lejere, proaspete, o colecție de vinuri fermecătoare, senzuale și zburdalnice – așa cum ne asigură... Deschide review

Brandul Pelerin este dedicat vinurilor lejere, proaspete, o colecție de vinuri fermecătoare, senzuale și zburdalnice – așa cum ne asigură producătorul pe site-ul său. Însă acest Cabernet Franc demonstrează că poate avea și o latură serioasă, complexă, fără a-și pierde farmecul. Fiind un soi mai rar întâlnit pe suprafețe întinse în România, Cabernet Franc se distinge printr-un profil aromatic intens și o eleganță naturală. Paharul dezvăluie arome seducătoare de mure, coacăze negre și porumbe, urmate de nuanțe de prune uscate, lemn dulce și ciocolată amară cu piper negru. Structura este bine definită, cu taninuri coapte și ferme, armonizate de cele 24 de luni petrecute în baric, care adaugă vinului profunzime și rotunjime. Gustativ, vinul este suculent și cărnos, cu un echilibru frumos între fruct, aciditate și maturitate. Postgustul este lung, condimentat, lăsând o senzație de căldură și finețe. Cu structura sa bine definită, taninurile ferme și aromele complexe, se potrivește de minune cu preparate bogate în proteine și condimente fine, precum risotto cu trufe, brânză maturată sau carne roșie. O alegere excelentă pentru cei care doresc să descopere potențialul acestui soi.

Inchide review

Dacă ieri vorbeam despre vinuri deja consacrate, astăzi ne îndreptăm atenția către o etichetă care, pentru mine, marchează un început... Deschide review

Dacă ieri vorbeam despre vinuri deja consacrate, astăzi ne îndreptăm atenția către o etichetă care, pentru mine, marchează un început promițător. Și ce poate fi mai plăcut pentru un iubitor de vin decât să descopere un producător care, chiar de la primele întâlniri, reușește să convingă? Cu atât mai mult cu cât, în acest caz, avem de-a face cu un vin obținut dintr-un soi destul de rar în peisajul local. Culoarea sa este rubinie, intensă, iar parfumul dezvăluie note fructate armonios împletite cu accente vegetale. În gust, vinul are suficient corp, iar aromele se ridică la nivelul așteptărilor create de miros, adăugând o subtilă notă de toporași. Taninurile se fac simțite într-un ritm echilibrat – nici prea agresive, nici prea blânde – exact cum te-ai aștepta de la un vin încă tânăr, dar plin de promisiuni.

Inchide review

Acest Cabernet Franc de la Drăgași m-a intrigat - în sensul bun - prin complexitate și un aer mai relaxat fata de... Deschide review

Acest Cabernet Franc de la Drăgași m-a intrigat - în sensul bun - prin complexitate și un aer mai relaxat fata de majoritatea vinurilor roșii românești, care de multe ori încearcă prea mult (arome supracoapte, taninuri prea puternice). Acesta a avut în schimb un nas nu teribil de intens, dar complex, cu nuanțe fructate (coacăze), florale și ușor condimentate (frunze de dafin). Gustativ are o prezentă simpatică, neintruzivă, cu taninuri foarte plăcute (destul de fine, încă texturate), aciditate echilibrată și un final mediu. Probabil un an de recolta mai... altfel, dar fix pe gustul meu.

Inchide review

Brandul Pelerin este dedicat vinurilor lejere, proaspete, o colecție de vinuri fermecătoare, senzuale și zburdalnice – așa cum ne asigură... Deschide review

Brandul Pelerin este dedicat vinurilor lejere, proaspete, o colecție de vinuri fermecătoare, senzuale și zburdalnice – așa cum ne asigură producătorul pe site-ul său. Însă acest Cabernet Franc demonstrează că poate avea și o latură serioasă, complexă, fără a-și pierde farmecul. Fiind un soi mai rar întâlnit pe suprafețe întinse în România, Cabernet Franc se distinge printr-un profil aromatic intens și o eleganță naturală. Paharul dezvăluie arome seducătoare de mure, coacăze negre și porumbe, urmate de nuanțe de prune uscate, lemn dulce și ciocolată amară cu piper negru. Structura este bine definită, cu taninuri coapte și ferme, armonizate de cele 24 de luni petrecute în baric, care adaugă vinului profunzime și rotunjime. Gustativ, vinul este suculent și cărnos, cu un echilibru frumos între fruct, aciditate și maturitate. Postgustul este lung, condimentat, lăsând o senzație de căldură și finețe. Cu structura sa bine definită, taninurile ferme și aromele complexe, se potrivește de minune cu preparate bogate în proteine și condimente fine, precum risotto cu trufe, brânză maturată sau carne roșie. O alegere excelentă pentru cei care doresc să descopere potențialul acestui soi.

Inchide review

Dacă ieri vorbeam despre vinuri deja consacrate, astăzi ne îndreptăm atenția către o etichetă care, pentru mine, marchează un început... Deschide review

Dacă ieri vorbeam despre vinuri deja consacrate, astăzi ne îndreptăm atenția către o etichetă care, pentru mine, marchează un început promițător. Și ce poate fi mai plăcut pentru un iubitor de vin decât să descopere un producător care, chiar de la primele întâlniri, reușește să convingă? Cu atât mai mult cu cât, în acest caz, avem de-a face cu un vin obținut dintr-un soi destul de rar în peisajul local. Culoarea sa este rubinie, intensă, iar parfumul dezvăluie note fructate armonios împletite cu accente vegetale. În gust, vinul are suficient corp, iar aromele se ridică la nivelul așteptărilor create de miros, adăugând o subtilă notă de toporași. Taninurile se fac simțite într-un ritm echilibrat – nici prea agresive, nici prea blânde – exact cum te-ai aștepta de la un vin încă tânăr, dar plin de promisiuni.

Inchide review

Acest Cabernet Franc de la Drăgași m-a intrigat - în sensul bun - prin complexitate și un aer mai relaxat fata de... Deschide review

Acest Cabernet Franc de la Drăgași m-a intrigat - în sensul bun - prin complexitate și un aer mai relaxat fata de majoritatea vinurilor roșii românești, care de multe ori încearcă prea mult (arome supracoapte, taninuri prea puternice). Acesta a avut în schimb un nas nu teribil de intens, dar complex, cu nuanțe fructate (coacăze), florale și ușor condimentate (frunze de dafin). Gustativ are o prezentă simpatică, neintruzivă, cu taninuri foarte plăcute (destul de fine, încă texturate), aciditate echilibrată și un final mediu. Probabil un an de recolta mai... altfel, dar fix pe gustul meu.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Domeniul Drăgași este situat pe malul Oltului, o crama care cultivă șapte hectare de viță-de-vie din soiuri nobile precum Cabernet Franc, Merlot, Pinot Gris și Sauvignon Blanc, producând vinuri cu personalitate, premiate internațional. Cabernet Franc Pelerin este un vin roșu sec, obținut 100% din soiul Cabernet Franc, originar din Bordeaux, Franța. Cu o culoare roșie intensă, cu irizații violet, acest vin se remarcă printr-un buchet complex, cu arome de afine, cireșe sălbatice, vanilie, piper roșu și tabac. Maturat 30 de luni în butoaie de stejar, Pelerin Cabernet Franc are o structură corpolentă și taninuri bine integrate, fiind ideal pentru învechire. Este recomandat a fi servit la 18°C și se asociază perfect cu brânzeturi fine, carne roșie, preparate cu sosuri consistente sau sushi.

Cele mai
cumparate
vinuri

IRRUMO

IRRUMO Crama Mennini

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...