PIEROPAN CALVARINO 2022 Pieropan
- SEC
- ALB
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 12,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
94 puncte James Suckling
Crama Pieropan, fondată în 1880 de Leonildo Pieropan, este un simbol al viticulturii din regiunea Soave. Astăzi, crama este condusă de a patra generație a familiei, Andrea și Dario Pieropan, și se mândrește cu o producție anuală de aproximativ 650.000 de sticle, din care 65% sunt exportate în 55 de țări. Pieropan își desfășoară activitatea în trei locații distincte, inclusiv o cramă modernă situată pe versanții unui amfiteatru deluros în Soave, care reprezintă inima operațională a cramei. Pieropan Calvarino 2022 este un vin bio, care reflectă angajamentul cramei Pieropan față de practicile ecologice și sustenabile. Acest vin alb, liniștit, este obținut dintr-un amestec de 70% Garganega și 30% Trebbiano di Soave. Vinul se remarcă printr-o culoare galben pai cu reflexii verzi. Aromele olfactive amintesc de soc, ierburi aromate, migdale, pere, piersici și lămâi. Pe palat este revigorant, bine echilibrat și elegant. Este recomandat să fie servit la o temperatură de 10-12°C și se potrivește excelent cu antreuri, fructe de mare, paste, pește și salate.
-
129Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
94 puncte James Suckling
Crama Pieropan, fondată în 1880 de Leonildo Pieropan, este un simbol al viticulturii din regiunea Soave. Astăzi, crama este condusă de a patra generație a familiei, Andrea și Dario Pieropan, și se mândrește cu o producție anuală de aproximativ 650.000 de sticle, din care 65% sunt exportate în 55 de țări. Pieropan își desfășoară activitatea în trei locații distincte, inclusiv o cramă modernă situată pe versanții unui amfiteatru deluros în Soave, care reprezintă inima operațională a cramei. Pieropan Calvarino 2022 este un vin bio, care reflectă angajamentul cramei Pieropan față de practicile ecologice și sustenabile. Acest vin alb, liniștit, este obținut dintr-un amestec de 70% Garganega și 30% Trebbiano di Soave. Vinul se remarcă printr-o culoare galben pai cu reflexii verzi. Aromele olfactive amintesc de soc, ierburi aromate, migdale, pere, piersici și lămâi. Pe palat este revigorant, bine echilibrat și elegant. Este recomandat să fie servit la o temperatură de 10-12°C și se potrivește excelent cu antreuri, fructe de mare, paste, pește și salate.