POGGIO NICCHIAIA CHIANTI 2017 Poggio Nicchiaia
Regiunea Toscanei este una cu o lungă tradiţie viticolă în Italia, iar vinurile produse aici sunt unele de o înaltă calitate, cu arome complexe şi diferite. Poggio Nicchiaia este o cramă cu o tehnologie avansată în producerea vinului, localizată în Montelopio, o calitate micuţă de lângă Peccioli, Italia. Recomandarea de astăzi vine tocmai de acolo, Poggio Nicchiaia Chianti 2017 fiind un vin intens, corpolent, bine definit ca structură, realizat 100% din struguri Sangiovese. Aromele păstrează caracteristicile zonei Toscanei, delimitându-se notele de fructe bine coapte. Se recomandă degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de mâncăruri ceva mai consistente, cum ar fi preparatele din miel, paste cu diverse sosuri, vânat, vită etc.
Regiunea Toscanei este una cu o lungă tradiţie viticolă în Italia, iar vinurile produse aici sunt unele de o înaltă calitate, cu arome complexe şi diferite. Poggio Nicchiaia este o cramă cu o tehnologie avansată în producerea vinului, localizată în Montelopio, o calitate micuţă de lângă Peccioli, Italia. Recomandarea de astăzi vine tocmai de acolo, Poggio Nicchiaia Chianti 2017 fiind un vin intens, corpolent, bine definit ca structură, realizat 100% din struguri Sangiovese. Aromele păstrează caracteristicile zonei Toscanei, delimitându-se notele de fructe bine coapte. Se recomandă degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de mâncăruri ceva mai consistente, cum ar fi preparatele din miel, paste cu diverse sosuri, vânat, vită etc.