POJEGA VALPOLICELLA RIPASSO 2019 Guerrieri Rizzardi
90 puncte James Suckling, 91 puncte Vinous
Vinurile Guerrieri Rizzardi sunt o expresie a pamantului, mostenirii si oamenilor din Valpolicella, Bardolino si Soave. Istoria cramei incepe in 1649, atunci cand familia Rizzardi si-a plantat vitele de vie in Valpolicella, producand apoi primele vinuri in 1978. Proprietatea are acum peste 100 de hectare de teren, fiind inca o afacere de familie. Recomandarea noastra de astazi, Pojega, Valpolicella Classico Superiore DOC Ripasso, este un vin rosu intens realizat din struguri Corvina, Corvinone, Rondinella si Merlot. Cu arome fructate, bogate si frumos structurate, vinul se savureaza la 16-18 grade Celsius, alaturi de friptura la gratar sau cuptor, vanat, legume la gratar, preparate ceva mai condimentate si branzeturi mai moi.
90 puncte James Suckling, 91 puncte Vinous
Vinurile Guerrieri Rizzardi sunt o expresie a pamantului, mostenirii si oamenilor din Valpolicella, Bardolino si Soave. Istoria cramei incepe in 1649, atunci cand familia Rizzardi si-a plantat vitele de vie in Valpolicella, producand apoi primele vinuri in 1978. Proprietatea are acum peste 100 de hectare de teren, fiind inca o afacere de familie. Recomandarea noastra de astazi, Pojega, Valpolicella Classico Superiore DOC Ripasso, este un vin rosu intens realizat din struguri Corvina, Corvinone, Rondinella si Merlot. Cu arome fructate, bogate si frumos structurate, vinul se savureaza la 16-18 grade Celsius, alaturi de friptura la gratar sau cuptor, vanat, legume la gratar, preparate ceva mai condimentate si branzeturi mai moi.