PRIMITIVO DI MANDURIA SESSANTANNI 2019 San Marzano
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- PRIMITIVO
- 14,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
99 puncte Luca Maroni
Cantine San Marzano este unul dintre cei mai moderni si activi producatori de vin din regiunea Manduria, Italia. Vinurile San Marzano, apreciate peste tot in lume, reflecta caracteristicile si traditiile acestei zone de renume, insa in acelasi timp prezinta si note clare de modern, eleganta si precizie. Recomandarea noastra de astazi, Primitivo di Manduria Sessantanni 2019, este un vin excelent, bine echilibrat, realizat din struguri din vite de vie de aproape 100 de ani, cele mai vechi ale cramei. De o frumoasa culoare rosie-rubinie, vinul are un buchet ce aduce in prim plan arome de prune coapte, mure, gem de cirese, urmate de note secundare de lemn dulce, lemn de santal, cardamom, piper si cacao. Asadar, un vin bogat si intens si pe palat, dar bine echilibrat si elegant. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de carne la gratar, preparate cu carne, paste cu tot felul de sosuri, risotto etc.
- whitefriday
-
149139 -7%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
99 puncte Luca Maroni
Cantine San Marzano este unul dintre cei mai moderni si activi producatori de vin din regiunea Manduria, Italia. Vinurile San Marzano, apreciate peste tot in lume, reflecta caracteristicile si traditiile acestei zone de renume, insa in acelasi timp prezinta si note clare de modern, eleganta si precizie. Recomandarea noastra de astazi, Primitivo di Manduria Sessantanni 2019, este un vin excelent, bine echilibrat, realizat din struguri din vite de vie de aproape 100 de ani, cele mai vechi ale cramei. De o frumoasa culoare rosie-rubinie, vinul are un buchet ce aduce in prim plan arome de prune coapte, mure, gem de cirese, urmate de note secundare de lemn dulce, lemn de santal, cardamom, piper si cacao. Asadar, un vin bogat si intens si pe palat, dar bine echilibrat si elegant. Se recomanda degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de carne la gratar, preparate cu carne, paste cu tot felul de sosuri, risotto etc.