PRINCE MATEI 2011 Vinarte
Editia 2011 Prince Matei invaluie paharul intr-o mantie de culoare rosu-rubiniu, cu reflexii violet. Buchetul este complex, scotand la iveala note de fructe de padure, piper negru, ciocolata, cafea si vanilie. Palatul este sec, intens, corpolent, cu taninuri moi si astringenta delicata si un postgust prelung. Temperatura ideala de servire este de 18 ºC si va recomandam sa il serviti alaturi de preparate din carne rosie, vanat cu sosuri, preparate din bucataria romaneasca sau branzeturi invechite, cu aroma intensa.
Editia 2011 Prince Matei invaluie paharul intr-o mantie de culoare rosu-rubiniu, cu reflexii violet. Buchetul este complex, scotand la iveala note de fructe de padure, piper negru, ciocolata, cafea si vanilie. Palatul este sec, intens, corpolent, cu taninuri moi si astringenta delicata si un postgust prelung. Temperatura ideala de servire este de 18 ºC si va recomandam sa il serviti alaturi de preparate din carne rosie, vanat cu sosuri, preparate din bucataria romaneasca sau branzeturi invechite, cu aroma intensa.