PRINCE MATEI 2012 Vinarte
Compania Vinarte s-a nascut din pasiunea unui grup de investitori romani, francezi si italieni, entuziasti cu privire la potentialul viilor romanesti. Vinarte detine trei renumite domenii (cca. 344 hectare), Villa Zorilor - Dealu Mare, Bolovanu - Samburesti si Starmina – Mehedinti. Dragostea pentru vin a unei echipe formate din specialisti straini si tineri romani abia iesiti de pe bancile scolii s-a concretizat in scurt timp in colectii de renume international: „Prince Matei”, „Prince Mircea” si „Soare” au revolutionat piata vinurilor romanesti, primind si recunoasterea internationala prin numeroase medalii si distinctii in cadrul competitiilor din domeniu. Editia 2012 Prince Matei invaluie paharul intr-o mantie de culoare rosu-rubiniu, cu reflexii violet. Buchetul este complex, scotand la iveala note de fructe de padure, piper negru, ciocolata, cafea si vanilie. Palatul este sec, intens, corpolent, cu taninuri moi si astringenta delicata si un postgust prelung. Temperatura ideala de servire este de 18 ºC si va recomandam sa il serviti alaturi de preparate din carne rosie, vanat cu sosuri, preparate din bucataria romaneasca sau branzeturi invechite, cu aroma intensa.
Compania Vinarte s-a nascut din pasiunea unui grup de investitori romani, francezi si italieni, entuziasti cu privire la potentialul viilor romanesti. Vinarte detine trei renumite domenii (cca. 344 hectare), Villa Zorilor - Dealu Mare, Bolovanu - Samburesti si Starmina – Mehedinti. Dragostea pentru vin a unei echipe formate din specialisti straini si tineri romani abia iesiti de pe bancile scolii s-a concretizat in scurt timp in colectii de renume international: „Prince Matei”, „Prince Mircea” si „Soare” au revolutionat piata vinurilor romanesti, primind si recunoasterea internationala prin numeroase medalii si distinctii in cadrul competitiilor din domeniu. Editia 2012 Prince Matei invaluie paharul intr-o mantie de culoare rosu-rubiniu, cu reflexii violet. Buchetul este complex, scotand la iveala note de fructe de padure, piper negru, ciocolata, cafea si vanilie. Palatul este sec, intens, corpolent, cu taninuri moi si astringenta delicata si un postgust prelung. Temperatura ideala de servire este de 18 ºC si va recomandam sa il serviti alaturi de preparate din carne rosie, vanat cu sosuri, preparate din bucataria romaneasca sau branzeturi invechite, cu aroma intensa.