PROJEKT CH 2022 Familia Darabont
- SEC
- ALB
- LINISTIT
- 750ML
- CHARDONNAY
- 13%
- ROMANIA
CE SPUN EXPERTII:
Crama Familia Darabont este situată în Biharia, judeţul Bihor, incluzând astăzi 40 ha viţa-de-vie. Vinurile cramei, vinuri proaspete, din vii tinere, obţinute din tehnologii moderne sunt din ce în ce mai apreciate. Gama Projekt reprezintă o gamă de vinuri corpolente, complexe, potrivite pentru a fi învechite sau servite în 7-10 ani de la recoltă. Sticlele de vin sunt închise cu dopuri de plută şi cu ceară, demonstrând arome echilibrate, datorate şi butoaielor de stejar unguresc în care vinurile au fost maturate. Vinul de astăzi, Projekt Chardonnay 2022, este un vin fermentat cu drojdii non Saccharomyces şi maturat timp de 10 luni în butoaie de stejar unguresc. Elegant şi complex, vinul dezvăluie mai întâi note olfactive de fructe albe, senzaţii discret minerale, vanilie şi baric. Pe palat este cremos, cu arome de flori de vară, piersici, caise şi vanilie. Vă recomandăm degustarea acestui Chardonnay la 8-10 grade Celsius, alături de brânzeturi cremoase, paste cu sos pesto sau sos cu brânză, peşte alb, fructe de mare sau preparate din carne de pui.
- blackfriday
-
8570 -17%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
Crama Familia Darabont este situată în Biharia, judeţul Bihor, incluzând astăzi 40 ha viţa-de-vie. Vinurile cramei, vinuri proaspete, din vii tinere, obţinute din tehnologii moderne sunt din ce în ce mai apreciate. Gama Projekt reprezintă o gamă de vinuri corpolente, complexe, potrivite pentru a fi învechite sau servite în 7-10 ani de la recoltă. Sticlele de vin sunt închise cu dopuri de plută şi cu ceară, demonstrând arome echilibrate, datorate şi butoaielor de stejar unguresc în care vinurile au fost maturate. Vinul de astăzi, Projekt Chardonnay 2022, este un vin fermentat cu drojdii non Saccharomyces şi maturat timp de 10 luni în butoaie de stejar unguresc. Elegant şi complex, vinul dezvăluie mai întâi note olfactive de fructe albe, senzaţii discret minerale, vanilie şi baric. Pe palat este cremos, cu arome de flori de vară, piersici, caise şi vanilie. Vă recomandăm degustarea acestui Chardonnay la 8-10 grade Celsius, alături de brânzeturi cremoase, paste cu sos pesto sau sos cu brânză, peşte alb, fructe de mare sau preparate din carne de pui.