QUATTRONOTTI NEGROAMARO APPASSIMENTO PUGLIA 2022 Montemajor
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- 14,5%
- ITALIA
98 puncte Luca Maroni
Celebrul oenolog Mario Ercolino si sotia sa sunt proprietarii cramei Montemajor, crama ale carei vinuri sunt recunoscute astazi peste tot in lume pentru finete, eleganta, o structura bine echilibrata si pentru puritatea fructului. De aici vine si recomandarea noastra, Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento. Proaspat, rosu rubiniu inchis, vinul este realizat din struguri Negroamaro recoltati in patru nopti. Olfactiv, vinul dezvaluie note de mure, prune coapte, cirese negre, dar si de condimente, in vreme ce pe palat se remarca arome ceva mai dulci de afine, zmeura, cirese negre, gem de mure si prune uscate. Aromele gustative se continua cu o aciditate bine echilibrata, dar si cu arome de lemn dulce si piper alb. Va recomandam degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de aperitive, preparate din vitel, miel sau iepure, pizza cu diverse sosuri si branzeturi.
98 puncte Luca Maroni
Celebrul oenolog Mario Ercolino si sotia sa sunt proprietarii cramei Montemajor, crama ale carei vinuri sunt recunoscute astazi peste tot in lume pentru finete, eleganta, o structura bine echilibrata si pentru puritatea fructului. De aici vine si recomandarea noastra, Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento. Proaspat, rosu rubiniu inchis, vinul este realizat din struguri Negroamaro recoltati in patru nopti. Olfactiv, vinul dezvaluie note de mure, prune coapte, cirese negre, dar si de condimente, in vreme ce pe palat se remarca arome ceva mai dulci de afine, zmeura, cirese negre, gem de mure si prune uscate. Aromele gustative se continua cu o aciditate bine echilibrata, dar si cu arome de lemn dulce si piper alb. Va recomandam degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de aperitive, preparate din vitel, miel sau iepure, pizza cu diverse sosuri si branzeturi.