QUATTRONOTTI NEGROAMARO APPASSIMENTO PUGLIA 2023 Montemajor
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- NEGROAMARO
- 14,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
97 puncte Luca Maroni
Celebrul oenolog Mario Ercolino și soția sa sunt proprietarii cramei Montemajor, cramă ale cărei vinuri sunt recunoscute astăzi peste tot în lume pentru finețe, eleganță, o structură bine echilibrată și pentru puritatea fructului. De aici vine și recomandarea noastră, Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento. Proaspăt, roșu rubiniu închis, vinul este realizat din struguri Negroamaro recoltați în patru nopți. Olfactiv, vinul dezvăluie note de mure, prune coapte, cireșe negre, dar și de condimente, în vreme ce pe palat se remarcă arome ceva mai dulci de afine, zmeură, cireșe negre, gem de mure și prune uscate. Aromele gustative se continuă cu o aciditate bine echilibrată, dar și cu arome de lemn dulce și piper alb. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de aperitive, preparate din vițel, miel sau iepure, pizza cu diverse sosuri și brânzeturi.
- whitefriday
-
6964 -7%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
97 puncte Luca Maroni
Celebrul oenolog Mario Ercolino și soția sa sunt proprietarii cramei Montemajor, cramă ale cărei vinuri sunt recunoscute astăzi peste tot în lume pentru finețe, eleganță, o structură bine echilibrată și pentru puritatea fructului. De aici vine și recomandarea noastră, Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento. Proaspăt, roșu rubiniu închis, vinul este realizat din struguri Negroamaro recoltați în patru nopți. Olfactiv, vinul dezvăluie note de mure, prune coapte, cireșe negre, dar și de condimente, în vreme ce pe palat se remarcă arome ceva mai dulci de afine, zmeură, cireșe negre, gem de mure și prune uscate. Aromele gustative se continuă cu o aciditate bine echilibrată, dar și cu arome de lemn dulce și piper alb. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de aperitive, preparate din vițel, miel sau iepure, pizza cu diverse sosuri și brânzeturi.