Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

❄️ WHITE FRIDAY continuă!
Ai până la -47% la +500 de vinuri

QUATTRONOTTI NEGROAMARO APPASSIMENTO PUGLIA 2023 Montemajor

CE SPUN EXPERTII:

Radu Rizea
Radu Rizea
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Radu Rizea
Radu Rizea
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian

Un vin intens, cald și prietenos, bun ca insotitor in zile mai racoroase. Arome intense de mure, coacăze, prune (si zemoase, si uscate), cu accente de... Deschide review

Un vin intens, cald și prietenos, bun ca insotitor in zile mai racoroase. Arome intense de mure, coacăze, prune (si zemoase, si uscate), cu accente de ciocolata cu lapte, dulceata de cirese amare, fum si condiment. Gustul este inca tanar, cu taninurile fine, dar inca usor reactive, dominat de fruct, cu alcoolul bine integrat, si cu un final mediu-lung placut, cu senzatii calde si dulcege in care se amesteca accente de cacao, cirese, fructe de padure si cuisoare. De gustat acum, sau de pastrat 3-4 ani.

Inchide review

Este născut în sudul Italiei, dar obținut printr-o metodă de vinificare ce este, mai degrabă, specifică zonelor nordice ale peninsulei. Nu este... Deschide review

Este născut în sudul Italiei, dar obținut printr-o metodă de vinificare ce este, mai degrabă, specifică zonelor nordice ale peninsulei. Nu este deloc timid și se arată foarte bine echilibrat. Își trimite solii parfumați cu izuri de fructe mature și mângâie papilele cu structura lui catifelată, emanând nuanțe de cireșe amare, coacăze și piper. Este mereu o plăcere să îl reîntălnesc și este, după părerea mea, și destul de prietenos cu portofelul.

Inchide review

N-avem chiar în fiecare zi ocazia să încercăm un vin roșu appassimento (realizat din boabe lăsate să se stafidească pe ciorchinele... Deschide review

N-avem chiar în fiecare zi ocazia să încercăm un vin roșu appassimento (realizat din boabe lăsate să se stafidească pe ciorchinele cules) care de-abia dacă a împlinit un an de la culegerea strugurilor. Cu toate astea nu pare nici prea tanar, nici prea... stafidit, ci vine cu o combinație un pic neobișnuită de fruct acrisor și gemuri, cu o notă clară de dulceață de cirese amare cu coajă zaharisită de lămâie. Gustativ e exact cum ne sugerează nasul: onctuos, dulceag, dar și proaspăt, ceea ce e și o caracteristică a soiului. Nu dau doi bani pe punctele Luca Maroni, și sigur că cele 97 de boabe sunt exagerate, dar pe de alta parte asta chiar e un exemplar reușit, mai ales dacă vă plac vinurile solare ale sudului Italiei.

Inchide review

Un vin intens, cald și prietenos, bun ca insotitor in zile mai racoroase. Arome intense de mure, coacăze, prune (si zemoase, si uscate), cu accente de... Deschide review

Un vin intens, cald și prietenos, bun ca insotitor in zile mai racoroase. Arome intense de mure, coacăze, prune (si zemoase, si uscate), cu accente de ciocolata cu lapte, dulceata de cirese amare, fum si condiment. Gustul este inca tanar, cu taninurile fine, dar inca usor reactive, dominat de fruct, cu alcoolul bine integrat, si cu un final mediu-lung placut, cu senzatii calde si dulcege in care se amesteca accente de cacao, cirese, fructe de padure si cuisoare. De gustat acum, sau de pastrat 3-4 ani.

Inchide review

Este născut în sudul Italiei, dar obținut printr-o metodă de vinificare ce este, mai degrabă, specifică zonelor nordice ale peninsulei. Nu este... Deschide review

Este născut în sudul Italiei, dar obținut printr-o metodă de vinificare ce este, mai degrabă, specifică zonelor nordice ale peninsulei. Nu este deloc timid și se arată foarte bine echilibrat. Își trimite solii parfumați cu izuri de fructe mature și mângâie papilele cu structura lui catifelată, emanând nuanțe de cireșe amare, coacăze și piper. Este mereu o plăcere să îl reîntălnesc și este, după părerea mea, și destul de prietenos cu portofelul.

Inchide review

N-avem chiar în fiecare zi ocazia să încercăm un vin roșu appassimento (realizat din boabe lăsate să se stafidească pe ciorchinele... Deschide review

N-avem chiar în fiecare zi ocazia să încercăm un vin roșu appassimento (realizat din boabe lăsate să se stafidească pe ciorchinele cules) care de-abia dacă a împlinit un an de la culegerea strugurilor. Cu toate astea nu pare nici prea tanar, nici prea... stafidit, ci vine cu o combinație un pic neobișnuită de fruct acrisor și gemuri, cu o notă clară de dulceață de cirese amare cu coajă zaharisită de lămâie. Gustativ e exact cum ne sugerează nasul: onctuos, dulceag, dar și proaspăt, ceea ce e și o caracteristică a soiului. Nu dau doi bani pe punctele Luca Maroni, și sigur că cele 97 de boabe sunt exagerate, dar pe de alta parte asta chiar e un exemplar reușit, mai ales dacă vă plac vinurile solare ale sudului Italiei.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

97 puncte Luca Maroni

Celebrul oenolog Mario Ercolino și soția sa sunt proprietarii cramei Montemajor, cramă ale cărei vinuri sunt recunoscute astăzi peste tot în lume pentru finețe, eleganță, o structură bine echilibrată și pentru puritatea fructului. De aici vine și recomandarea noastră, Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento. Proaspăt, roșu rubiniu închis, vinul este realizat din struguri Negroamaro recoltați în patru nopți. Olfactiv, vinul dezvăluie note de mure, prune coapte, cireșe negre, dar și de condimente, în vreme ce pe palat se remarcă arome ceva mai dulci de afine, zmeură, cireșe negre, gem de mure și prune uscate. Aromele gustative se continuă cu o aciditate bine echilibrată, dar și cu arome de lemn dulce și piper alb. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de aperitive, preparate din vițel, miel sau iepure, pizza cu diverse sosuri și brânzeturi.

  • whitefriday
QUATTRONOTTI NEGROAMARO APPASSIMENTO PUGLIA 2023 whitefriday
  • 69 64 -7%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
69 64 -7%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Radu Rizea
Radu Rizea
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Radu Rizea
Radu Rizea
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Sorin Stelian
Sorin Stelian

Un vin intens, cald și prietenos, bun ca insotitor in zile mai racoroase. Arome intense de mure, coacăze, prune (si zemoase, si uscate), cu accente de... Deschide review

Un vin intens, cald și prietenos, bun ca insotitor in zile mai racoroase. Arome intense de mure, coacăze, prune (si zemoase, si uscate), cu accente de ciocolata cu lapte, dulceata de cirese amare, fum si condiment. Gustul este inca tanar, cu taninurile fine, dar inca usor reactive, dominat de fruct, cu alcoolul bine integrat, si cu un final mediu-lung placut, cu senzatii calde si dulcege in care se amesteca accente de cacao, cirese, fructe de padure si cuisoare. De gustat acum, sau de pastrat 3-4 ani.

Inchide review

Este născut în sudul Italiei, dar obținut printr-o metodă de vinificare ce este, mai degrabă, specifică zonelor nordice ale peninsulei. Nu este... Deschide review

Este născut în sudul Italiei, dar obținut printr-o metodă de vinificare ce este, mai degrabă, specifică zonelor nordice ale peninsulei. Nu este deloc timid și se arată foarte bine echilibrat. Își trimite solii parfumați cu izuri de fructe mature și mângâie papilele cu structura lui catifelată, emanând nuanțe de cireșe amare, coacăze și piper. Este mereu o plăcere să îl reîntălnesc și este, după părerea mea, și destul de prietenos cu portofelul.

Inchide review

N-avem chiar în fiecare zi ocazia să încercăm un vin roșu appassimento (realizat din boabe lăsate să se stafidească pe ciorchinele... Deschide review

N-avem chiar în fiecare zi ocazia să încercăm un vin roșu appassimento (realizat din boabe lăsate să se stafidească pe ciorchinele cules) care de-abia dacă a împlinit un an de la culegerea strugurilor. Cu toate astea nu pare nici prea tanar, nici prea... stafidit, ci vine cu o combinație un pic neobișnuită de fruct acrisor și gemuri, cu o notă clară de dulceață de cirese amare cu coajă zaharisită de lămâie. Gustativ e exact cum ne sugerează nasul: onctuos, dulceag, dar și proaspăt, ceea ce e și o caracteristică a soiului. Nu dau doi bani pe punctele Luca Maroni, și sigur că cele 97 de boabe sunt exagerate, dar pe de alta parte asta chiar e un exemplar reușit, mai ales dacă vă plac vinurile solare ale sudului Italiei.

Inchide review

Un vin intens, cald și prietenos, bun ca insotitor in zile mai racoroase. Arome intense de mure, coacăze, prune (si zemoase, si uscate), cu accente de... Deschide review

Un vin intens, cald și prietenos, bun ca insotitor in zile mai racoroase. Arome intense de mure, coacăze, prune (si zemoase, si uscate), cu accente de ciocolata cu lapte, dulceata de cirese amare, fum si condiment. Gustul este inca tanar, cu taninurile fine, dar inca usor reactive, dominat de fruct, cu alcoolul bine integrat, si cu un final mediu-lung placut, cu senzatii calde si dulcege in care se amesteca accente de cacao, cirese, fructe de padure si cuisoare. De gustat acum, sau de pastrat 3-4 ani.

Inchide review

Este născut în sudul Italiei, dar obținut printr-o metodă de vinificare ce este, mai degrabă, specifică zonelor nordice ale peninsulei. Nu este... Deschide review

Este născut în sudul Italiei, dar obținut printr-o metodă de vinificare ce este, mai degrabă, specifică zonelor nordice ale peninsulei. Nu este deloc timid și se arată foarte bine echilibrat. Își trimite solii parfumați cu izuri de fructe mature și mângâie papilele cu structura lui catifelată, emanând nuanțe de cireșe amare, coacăze și piper. Este mereu o plăcere să îl reîntălnesc și este, după părerea mea, și destul de prietenos cu portofelul.

Inchide review

N-avem chiar în fiecare zi ocazia să încercăm un vin roșu appassimento (realizat din boabe lăsate să se stafidească pe ciorchinele... Deschide review

N-avem chiar în fiecare zi ocazia să încercăm un vin roșu appassimento (realizat din boabe lăsate să se stafidească pe ciorchinele cules) care de-abia dacă a împlinit un an de la culegerea strugurilor. Cu toate astea nu pare nici prea tanar, nici prea... stafidit, ci vine cu o combinație un pic neobișnuită de fruct acrisor și gemuri, cu o notă clară de dulceață de cirese amare cu coajă zaharisită de lămâie. Gustativ e exact cum ne sugerează nasul: onctuos, dulceag, dar și proaspăt, ceea ce e și o caracteristică a soiului. Nu dau doi bani pe punctele Luca Maroni, și sigur că cele 97 de boabe sunt exagerate, dar pe de alta parte asta chiar e un exemplar reușit, mai ales dacă vă plac vinurile solare ale sudului Italiei.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

97 puncte Luca Maroni

Celebrul oenolog Mario Ercolino și soția sa sunt proprietarii cramei Montemajor, cramă ale cărei vinuri sunt recunoscute astăzi peste tot în lume pentru finețe, eleganță, o structură bine echilibrată și pentru puritatea fructului. De aici vine și recomandarea noastră, Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento. Proaspăt, roșu rubiniu închis, vinul este realizat din struguri Negroamaro recoltați în patru nopți. Olfactiv, vinul dezvăluie note de mure, prune coapte, cireșe negre, dar și de condimente, în vreme ce pe palat se remarcă arome ceva mai dulci de afine, zmeură, cireșe negre, gem de mure și prune uscate. Aromele gustative se continuă cu o aciditate bine echilibrată, dar și cu arome de lemn dulce și piper alb. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de aperitive, preparate din vițel, miel sau iepure, pizza cu diverse sosuri și brânzeturi.

Cele mai
cumparate
vinuri

IRRUMO

IRRUMO Crama Mennini

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...