REBULI VALDOBBIADENE PROSECCO SUPERIORE Rebuli
- EXTRA BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- GLERA
- 11,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
Cu o lunga tradiție viticolă, crama Rebuli îmbină profesionalismul cu pasiunea. Începând cu anii ’80, crama s-a remarcat prin vinuri spumante de excepție, păstrând legătura autentică cu natura și valorile terroirului local. Astazi, povestea familiei continuă prin Angelo și cei trei fii ai săi: Mauro, oenologul cramei, Paolo, custodele viilor, și Gianni, responsabil de relațiile internaționale. De la crama Rebuli vine si recomandarea de astazi, Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut Zerogrammi. Obținut exclusiv din struguri Glera 100%, acest vin impresionează prin culoarea galben-pai, acompaniată de reflexii verzui și un perlaj fin și persistent. Olfactiv, dezvăluie arome intense de flori, piersică, floare de migdal, tarhon și note minerale. Pe palat, este catifelat și bogat aromatic, cu un final echilibrat ce amintește de florile de salcâm. Servit la o temperatură ideală de 6-8°C, este perfect ca aperitiv și se potrivește de minune cu preparate ușoare din pește și fructe de mare.
-
85Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
Cu o lunga tradiție viticolă, crama Rebuli îmbină profesionalismul cu pasiunea. Începând cu anii ’80, crama s-a remarcat prin vinuri spumante de excepție, păstrând legătura autentică cu natura și valorile terroirului local. Astazi, povestea familiei continuă prin Angelo și cei trei fii ai săi: Mauro, oenologul cramei, Paolo, custodele viilor, și Gianni, responsabil de relațiile internaționale. De la crama Rebuli vine si recomandarea de astazi, Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut Zerogrammi. Obținut exclusiv din struguri Glera 100%, acest vin impresionează prin culoarea galben-pai, acompaniată de reflexii verzui și un perlaj fin și persistent. Olfactiv, dezvăluie arome intense de flori, piersică, floare de migdal, tarhon și note minerale. Pe palat, este catifelat și bogat aromatic, cu un final echilibrat ce amintește de florile de salcâm. Servit la o temperatură ideală de 6-8°C, este perfect ca aperitiv și se potrivește de minune cu preparate ușoare din pește și fructe de mare.