RUTINI CABERNET FRANC MALBEC 2021 Rutini Wines
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14%
- ARGENTINA
CE SPUN EXPERTII:
93 puncte Tim Atkin, 93 puncte Gilbert&Gaillard, 92 puncte James Suckling
Crama Rutini Wines are o istorie de peste 180 de ani în viticultură, începută de Francisco Rutini în Italia, și continuată de fiul său, Felipe, în Argentina. Astăzi, Mariano di Paola, un vinificator de renume mondial, conduce această cramă. Rutini Cabernet Franc Malbec 2021 este o combinație captivantă de Cabernet Franc și Malbec, provenind din renumita regiune Mendoza, Argentina. Cu arome complexe de fructe negre, ciocolată și condimente, acest vin oferă o experiență plină de profunzime și finețe. Rubiniu intens, vinul evidențiază un amestec bogat și echilibrat de fructe coapte, cu tonuri subtile de vanilie și note de lemn, provenite din maturarea de 12 luni în butoaie de stejar francez și american. Taninurile moi contribuie la o structură elegantă și catifelată. Se recomandă servirea la o temperatură de 16-18°C. Se potrivește de minune cu preparate din carne la grătar, vânat sau brânzeturi mature, accentuând aromele delicate ale acestora.
-
130Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
93 puncte Tim Atkin, 93 puncte Gilbert&Gaillard, 92 puncte James Suckling
Crama Rutini Wines are o istorie de peste 180 de ani în viticultură, începută de Francisco Rutini în Italia, și continuată de fiul său, Felipe, în Argentina. Astăzi, Mariano di Paola, un vinificator de renume mondial, conduce această cramă. Rutini Cabernet Franc Malbec 2021 este o combinație captivantă de Cabernet Franc și Malbec, provenind din renumita regiune Mendoza, Argentina. Cu arome complexe de fructe negre, ciocolată și condimente, acest vin oferă o experiență plină de profunzime și finețe. Rubiniu intens, vinul evidențiază un amestec bogat și echilibrat de fructe coapte, cu tonuri subtile de vanilie și note de lemn, provenite din maturarea de 12 luni în butoaie de stejar francez și american. Taninurile moi contribuie la o structură elegantă și catifelată. Se recomandă servirea la o temperatură de 16-18°C. Se potrivește de minune cu preparate din carne la grătar, vânat sau brânzeturi mature, accentuând aromele delicate ale acestora.