SCAIA PARADISO 2020 Sant'Antonio
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14,5%
- ITALIA
Odata cu Scaia, Tenuta Sant’Antonio scrie o noua pagina a istoriei vinului din Veneto. Cand cele doua DOC-uri istorice, Soave si Valpolicella, au inceput sa dea semne de oboseala, fratii Castagnedi au hotarat sa sparga tiparele, creand o gama de vinuri tinere, proaspete, de mare complexitate aromatica, care sa se bea cu o placere rara. I-au spus Scaia, adica ”aschie de piatra” in dialectul locului, pentru a omagia pamantul din care se nasc aceste vinuri unice, surprinzatoare. Scaia Paradiso este unul dintre varfurile gamei (caci, ce poate fi mai bun decat o farama de Paradis?), de o mai mare complexitate si profunzime, fiind facut din struguri Corvina, Corvinone, Rondinella si Cabernet Sauvignon usor stafiditi. Un vin de dincolo de norme, pe note de visine si fructe de padure, condimentate cu piper negru, lemn dulce, cacao si tutun usor afumat. Merge de minune cu preparate cu trufe sau hribi, Ossobuco, carne rosie la gratar, branzeturi maturate.
- whitefriday
-
9381 -13%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Odata cu Scaia, Tenuta Sant’Antonio scrie o noua pagina a istoriei vinului din Veneto. Cand cele doua DOC-uri istorice, Soave si Valpolicella, au inceput sa dea semne de oboseala, fratii Castagnedi au hotarat sa sparga tiparele, creand o gama de vinuri tinere, proaspete, de mare complexitate aromatica, care sa se bea cu o placere rara. I-au spus Scaia, adica ”aschie de piatra” in dialectul locului, pentru a omagia pamantul din care se nasc aceste vinuri unice, surprinzatoare. Scaia Paradiso este unul dintre varfurile gamei (caci, ce poate fi mai bun decat o farama de Paradis?), de o mai mare complexitate si profunzime, fiind facut din struguri Corvina, Corvinone, Rondinella si Cabernet Sauvignon usor stafiditi. Un vin de dincolo de norme, pe note de visine si fructe de padure, condimentate cu piper negru, lemn dulce, cacao si tutun usor afumat. Merge de minune cu preparate cu trufe sau hribi, Ossobuco, carne rosie la gratar, branzeturi maturate.