SISTER'S RUN CALVARY HILL SHIRAZ 2017 Calvary Hill, Barossa
San Francisco International Wine Competition – Double Gold Medal, 94 puncte
AWC Vienna International Wine Challenge - Gold Medal
James Halliday – 92 puncte
Elena si Zar Brooks sunt cei responsabili cu procesul de vinificare si marketing in cadrul Sister's Run, proprietate a lui Carl si Pegggy Lindner, cei care detin si celebra podorie Langmeil. Elena Brooks este considerata cel mai bun oenolog al tinerei generații din Australia, iar motto-ul ei spune multe despre viziunea sa asupra vinurilor: ”Adevărul este în vie, dar dovada este în pahar”. Vinul recomandat astazi, Calvary Hill Barossa Shiraz 2017, este o dovada graitoare in acest sens. Vinul rosu intens are un buchet ce aduce in prim plan tente de mure, ciocolata, prune, zmeura, piper neru si ceva condimente exotice. Gustul este unul tipic pentru un Shiraz de Barossa, cu arome principale de dude, afine, ciocolata neara si prajitura de fructe, arome urmate apoi de tente de fructe dulci si stejar. Se recomanda degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate cu legume, mancaruri cu miel, friptura de vita, tocanite, branzeturi etc.
San Francisco International Wine Competition – Double Gold Medal, 94 puncte
AWC Vienna International Wine Challenge - Gold Medal
James Halliday – 92 puncte
Elena si Zar Brooks sunt cei responsabili cu procesul de vinificare si marketing in cadrul Sister's Run, proprietate a lui Carl si Pegggy Lindner, cei care detin si celebra podorie Langmeil. Elena Brooks este considerata cel mai bun oenolog al tinerei generații din Australia, iar motto-ul ei spune multe despre viziunea sa asupra vinurilor: ”Adevărul este în vie, dar dovada este în pahar”. Vinul recomandat astazi, Calvary Hill Barossa Shiraz 2017, este o dovada graitoare in acest sens. Vinul rosu intens are un buchet ce aduce in prim plan tente de mure, ciocolata, prune, zmeura, piper neru si ceva condimente exotice. Gustul este unul tipic pentru un Shiraz de Barossa, cu arome principale de dude, afine, ciocolata neara si prajitura de fructe, arome urmate apoi de tente de fructe dulci si stejar. Se recomanda degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate cu legume, mancaruri cu miel, friptura de vita, tocanite, branzeturi etc.