Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

Back to School? Back to RED! 🍷
Ai pana la -20% la toate vinurile rosii

SPUMANT METODA TRADITIONALA 2021 Familia Darabont

  • BRUT
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 12%
  • ROMANIA

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Dan Micuda
Dan Micuda
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Dan Micuda
Dan Micuda
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic... Deschide review

Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic cât și stilistic. Acest spumant prin metoda tradițională, aspru inițial, apoi cu tușe delucate de ceai verde și flori de tei, cu o aciditate înaltă și o bază minerală, poate fi un partener ideal pentru preparate simple și aromate, cu ar fi pulpe de pui sotate cu mult usturoi verde.

Inchide review

Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu... Deschide review

Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu note de mere verzi, caise si piersici. Evolutia pe palatin este rotunda, cu un dosage care ii confera prezenta si note suculente. Finalul este proaspat, cu nuante citric-tonice. Un spumant bine facut, abordabil, direct, dar care ofera in acelasi timp tusa de complexitate specifica metodei traditionale.

Inchide review

Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în... Deschide review

Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în sticlă prin metoda tradiţională şi maturat 2 ani pe drojdii fine. Un vin complex, care îmbina, cu precizie, senzaţii citrice, florale şi minerale, elegant învăluite în note de patiserie. Culoare galben auriu şi perlare intensă, la început, care se continuă cu bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu pară bergamotă, pâine caldă şi aluzii calcaroase. Textură cremoasă, un discret rest de zahăr (6g/l) perfect echilibrat de aciditate şi alcool bine integrat (12%). Gust plin, cu mere coapte, grapefruit şi gutuie. Postgust lung, cu tonuri de fagure de miere, alune prăjite şi impresii de citrice dulci amărui. Nu-l răciţi prea tare (10-12 grade Celsius) şi serviţi-l, cu încredere, de la aperitiv şi până la desert.

Inchide review

Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic... Deschide review

Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic cât și stilistic. Acest spumant prin metoda tradițională, aspru inițial, apoi cu tușe delucate de ceai verde și flori de tei, cu o aciditate înaltă și o bază minerală, poate fi un partener ideal pentru preparate simple și aromate, cu ar fi pulpe de pui sotate cu mult usturoi verde.

Inchide review

Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu... Deschide review

Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu note de mere verzi, caise si piersici. Evolutia pe palatin este rotunda, cu un dosage care ii confera prezenta si note suculente. Finalul este proaspat, cu nuante citric-tonice. Un spumant bine facut, abordabil, direct, dar care ofera in acelasi timp tusa de complexitate specifica metodei traditionale.

Inchide review

Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în... Deschide review

Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în sticlă prin metoda tradiţională şi maturat 2 ani pe drojdii fine. Un vin complex, care îmbina, cu precizie, senzaţii citrice, florale şi minerale, elegant învăluite în note de patiserie. Culoare galben auriu şi perlare intensă, la început, care se continuă cu bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu pară bergamotă, pâine caldă şi aluzii calcaroase. Textură cremoasă, un discret rest de zahăr (6g/l) perfect echilibrat de aciditate şi alcool bine integrat (12%). Gust plin, cu mere coapte, grapefruit şi gutuie. Postgust lung, cu tonuri de fagure de miere, alune prăjite şi impresii de citrice dulci amărui. Nu-l răciţi prea tare (10-12 grade Celsius) şi serviţi-l, cu încredere, de la aperitiv şi până la desert.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Crama Familia Darabont se află acum la cea de-a III-a generaţie de viticultori, incluzând astăzi 40 de hectare de viţă-de-vie. Crama situată în Biharia, judeţul Bihor pune mare preţ atât pe valorile tradiţionale, cât şi pe folosirea unor mijloace moderne, care să ofere vinuri proaspete, de cea mai bună calitate. Familia Darabont Spumant Metoda Tradiţională 2021 este un spumant obţinut din struguri Chardonnay, Riesling de Rhin şi Fetească Regală. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 8-10 grade Celsius, în diverse combinaţii culinare, de la icre, calamar şi stridii până la prosciutto, somon fumee sau brânzeturi fine.

SPUMANT METODA TRADITIONALA 2021
  • 90
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
90
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Dan Micuda
Dan Micuda
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Dan Micuda
Dan Micuda
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic... Deschide review

Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic cât și stilistic. Acest spumant prin metoda tradițională, aspru inițial, apoi cu tușe delucate de ceai verde și flori de tei, cu o aciditate înaltă și o bază minerală, poate fi un partener ideal pentru preparate simple și aromate, cu ar fi pulpe de pui sotate cu mult usturoi verde.

Inchide review

Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu... Deschide review

Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu note de mere verzi, caise si piersici. Evolutia pe palatin este rotunda, cu un dosage care ii confera prezenta si note suculente. Finalul este proaspat, cu nuante citric-tonice. Un spumant bine facut, abordabil, direct, dar care ofera in acelasi timp tusa de complexitate specifica metodei traditionale.

Inchide review

Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în... Deschide review

Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în sticlă prin metoda tradiţională şi maturat 2 ani pe drojdii fine. Un vin complex, care îmbina, cu precizie, senzaţii citrice, florale şi minerale, elegant învăluite în note de patiserie. Culoare galben auriu şi perlare intensă, la început, care se continuă cu bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu pară bergamotă, pâine caldă şi aluzii calcaroase. Textură cremoasă, un discret rest de zahăr (6g/l) perfect echilibrat de aciditate şi alcool bine integrat (12%). Gust plin, cu mere coapte, grapefruit şi gutuie. Postgust lung, cu tonuri de fagure de miere, alune prăjite şi impresii de citrice dulci amărui. Nu-l răciţi prea tare (10-12 grade Celsius) şi serviţi-l, cu încredere, de la aperitiv şi până la desert.

Inchide review

Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic... Deschide review

Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic cât și stilistic. Acest spumant prin metoda tradițională, aspru inițial, apoi cu tușe delucate de ceai verde și flori de tei, cu o aciditate înaltă și o bază minerală, poate fi un partener ideal pentru preparate simple și aromate, cu ar fi pulpe de pui sotate cu mult usturoi verde.

Inchide review

Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu... Deschide review

Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu note de mere verzi, caise si piersici. Evolutia pe palatin este rotunda, cu un dosage care ii confera prezenta si note suculente. Finalul este proaspat, cu nuante citric-tonice. Un spumant bine facut, abordabil, direct, dar care ofera in acelasi timp tusa de complexitate specifica metodei traditionale.

Inchide review

Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în... Deschide review

Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în sticlă prin metoda tradiţională şi maturat 2 ani pe drojdii fine. Un vin complex, care îmbina, cu precizie, senzaţii citrice, florale şi minerale, elegant învăluite în note de patiserie. Culoare galben auriu şi perlare intensă, la început, care se continuă cu bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu pară bergamotă, pâine caldă şi aluzii calcaroase. Textură cremoasă, un discret rest de zahăr (6g/l) perfect echilibrat de aciditate şi alcool bine integrat (12%). Gust plin, cu mere coapte, grapefruit şi gutuie. Postgust lung, cu tonuri de fagure de miere, alune prăjite şi impresii de citrice dulci amărui. Nu-l răciţi prea tare (10-12 grade Celsius) şi serviţi-l, cu încredere, de la aperitiv şi până la desert.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Crama Familia Darabont se află acum la cea de-a III-a generaţie de viticultori, incluzând astăzi 40 de hectare de viţă-de-vie. Crama situată în Biharia, judeţul Bihor pune mare preţ atât pe valorile tradiţionale, cât şi pe folosirea unor mijloace moderne, care să ofere vinuri proaspete, de cea mai bună calitate. Familia Darabont Spumant Metoda Tradiţională 2021 este un spumant obţinut din struguri Chardonnay, Riesling de Rhin şi Fetească Regală. Vă recomandăm degustarea acestui vin la 8-10 grade Celsius, în diverse combinaţii culinare, de la icre, calamar şi stridii până la prosciutto, somon fumee sau brânzeturi fine.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...