Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic...
Deschide review
Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic cât și stilistic. Acest spumant prin metoda tradițională, aspru inițial, apoi cu tușe delucate de ceai verde și flori de tei, cu o aciditate înaltă și o bază minerală, poate fi un partener ideal pentru preparate simple și aromate, cu ar fi pulpe de pui sotate cu mult usturoi verde.
Inchide review
Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în...
Deschide review
Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în sticlă prin metoda tradiţională şi maturat 2 ani pe drojdii fine. Un vin complex, care îmbina, cu precizie, senzaţii citrice, florale şi minerale, elegant învăluite în note de patiserie. Culoare galben auriu şi perlare intensă, la început, care se continuă cu bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu pară bergamotă, pâine caldă şi aluzii calcaroase. Textură cremoasă, un discret rest de zahăr (6g/l) perfect echilibrat de aciditate şi alcool bine integrat (12%). Gust plin, cu mere coapte, grapefruit şi gutuie. Postgust lung, cu tonuri de fagure de miere, alune prăjite şi impresii de citrice dulci amărui. Nu-l răciţi prea tare (10-12 grade Celsius) şi serviţi-l, cu încredere, de la aperitiv şi până la desert.
Inchide review
Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu...
Deschide review
Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu note de mere verzi, caise si piersici. Evolutia pe palatin este rotunda, cu un dosage care ii confera prezenta si note suculente. Finalul este proaspat, cu nuante citric-tonice. Un spumant bine facut, abordabil, direct, dar care ofera in acelasi timp tusa de complexitate specifica metodei traditionale.
Inchide review
Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic...
Deschide review
Un spumant din noua generație de producători care își face debutul în forță pe piață, cu un produs ireproșabil atât tehnic cât și stilistic. Acest spumant prin metoda tradițională, aspru inițial, apoi cu tușe delucate de ceai verde și flori de tei, cu o aciditate înaltă și o bază minerală, poate fi un partener ideal pentru preparate simple și aromate, cu ar fi pulpe de pui sotate cu mult usturoi verde.
Inchide review
Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în...
Deschide review
Un cupaj sofisticat de Chardonnay, Riesling de Rin şi Fetească Regală, originar din regiunea Crişana (Biharia, judeţul Bihor), refermentat în sticlă prin metoda tradiţională şi maturat 2 ani pe drojdii fine. Un vin complex, care îmbina, cu precizie, senzaţii citrice, florale şi minerale, elegant învăluite în note de patiserie. Culoare galben auriu şi perlare intensă, la început, care se continuă cu bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu pară bergamotă, pâine caldă şi aluzii calcaroase. Textură cremoasă, un discret rest de zahăr (6g/l) perfect echilibrat de aciditate şi alcool bine integrat (12%). Gust plin, cu mere coapte, grapefruit şi gutuie. Postgust lung, cu tonuri de fagure de miere, alune prăjite şi impresii de citrice dulci amărui. Nu-l răciţi prea tare (10-12 grade Celsius) şi serviţi-l, cu încredere, de la aperitiv şi până la desert.
Inchide review
Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu...
Deschide review
Un spumant metoda clasica care bifeaza cu succes toate atributele specifice genului: perlaj fin, cu tuse olfactive de patiserie si croissant asociate cu note de mere verzi, caise si piersici. Evolutia pe palatin este rotunda, cu un dosage care ii confera prezenta si note suculente. Finalul este proaspat, cu nuante citric-tonice. Un spumant bine facut, abordabil, direct, dar care ofera in acelasi timp tusa de complexitate specifica metodei traditionale.
Inchide review