TERRA ROMANA CABERNET SAUVIGNON 2016 S.E.R.V.E.
Gama Terra Romana este formata din vinuri atent selectionate, produse in editie limitata, destinate celor mai pretentioase gusturi. A fost lansata in anul 2005, la Ceptura, taram romanesc unde contele Guy Tyrel de Poix, renumit producator francez, decidea sa se stabileasca in 1994, cucerit fiind de Feteasca Neagra intalnita aici. Terra Romana Cabernet Sauvignon este produs din struguri de pe Colinele Dobrogei , I.G. si a fost selectionat inca de la cules si transportat in conditii ideale pana la crama din Ceptura, vinificat dupa metoda traditionala si macerat pe boasca pentru cateva zile, maturat apoi in baricuri pentru 8-12 luni. Culoarea sa profunda, echilibrul general, gustul de coacaze negre, afina, mure, taninurile fine, precum si persistenta sa deosebita sustinuta de o aciditate buna, fac ca acest vin sa aiba un potential de invechire de minimum 10 ani. Acompaniaza bine carnea rosie cu sos, vanatul, branzeturile puternice, pastrama de oaie, carnatii picanti si alte preparate bine condimentate.
Gama Terra Romana este formata din vinuri atent selectionate, produse in editie limitata, destinate celor mai pretentioase gusturi. A fost lansata in anul 2005, la Ceptura, taram romanesc unde contele Guy Tyrel de Poix, renumit producator francez, decidea sa se stabileasca in 1994, cucerit fiind de Feteasca Neagra intalnita aici. Terra Romana Cabernet Sauvignon este produs din struguri de pe Colinele Dobrogei , I.G. si a fost selectionat inca de la cules si transportat in conditii ideale pana la crama din Ceptura, vinificat dupa metoda traditionala si macerat pe boasca pentru cateva zile, maturat apoi in baricuri pentru 8-12 luni. Culoarea sa profunda, echilibrul general, gustul de coacaze negre, afina, mure, taninurile fine, precum si persistenta sa deosebita sustinuta de o aciditate buna, fac ca acest vin sa aiba un potential de invechire de minimum 10 ani. Acompaniaza bine carnea rosie cu sos, vanatul, branzeturile puternice, pastrama de oaie, carnatii picanti si alte preparate bine condimentate.