TRANTU CABERNET SAUVIGNON 2017 Crama Trantu
Istoria Trantu a inceput acum 20 de ani cu o crama mica, dar care a evoluat constant si sigur, reusind prin vinurile produse sa duca mai departe traditia si calitatea vinurilor de Murfatlar. Astazi, crama Trantu inseamna o proprietate de 112 ha si vinuri recunoscute la nivel international. Printre ele, si recomandarea noastra de azi, Crama Trantu Cabernet Sauvignon 2017. Rosu-violet intens, acest vin este unul corpolent care dezvaluie in principal note vegetal ierboase, dar si arome de fructe rosii bine coapte. Se recomanda degustarea lui la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate ceva mai consistente, din carne rosie sau carne de miel, paste cu diverse sosuri sau branzeturi.
Istoria Trantu a inceput acum 20 de ani cu o crama mica, dar care a evoluat constant si sigur, reusind prin vinurile produse sa duca mai departe traditia si calitatea vinurilor de Murfatlar. Astazi, crama Trantu inseamna o proprietate de 112 ha si vinuri recunoscute la nivel international. Printre ele, si recomandarea noastra de azi, Crama Trantu Cabernet Sauvignon 2017. Rosu-violet intens, acest vin este unul corpolent care dezvaluie in principal note vegetal ierboase, dar si arome de fructe rosii bine coapte. Se recomanda degustarea lui la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate ceva mai consistente, din carne rosie sau carne de miel, paste cu diverse sosuri sau branzeturi.