VALDOBBIADENE PROSECCO MILLESIMATO EXTRA DRY 2019 Ca’ di Rajo
Crama Ca’ di Rajo este localizata in Conegliano Valdobbiadene, o zona celebra pentru productia unor Prosecco de o calitate superioara. Ca’ di Rajo pune mare pret pe traditiile si istoria locului, venind totodata si cu tehnologie moderna pentru producerea vinului. Poate tocmai aceasta imbinare perfecta dintre vechi si nou este secretul cramei. Recomandarea de astazi, Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Extra Dry DOCG 2019 - Ca' di Rajo, este un vin realizat 100% din struguri Glera. Intens si complex in arome, buchetul vinului dezvaluie note de flori acacia, mere, lamai si grapefruit. Gustul pastreaza notele fructate, cucerind totodata si prin armonia si prospetimea lui. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, ca aperitiv sau alaturi de paste, cartofi prajiti si branzeturi, stridii, creveti sau trufe.
Crama Ca’ di Rajo este localizata in Conegliano Valdobbiadene, o zona celebra pentru productia unor Prosecco de o calitate superioara. Ca’ di Rajo pune mare pret pe traditiile si istoria locului, venind totodata si cu tehnologie moderna pentru producerea vinului. Poate tocmai aceasta imbinare perfecta dintre vechi si nou este secretul cramei. Recomandarea de astazi, Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Extra Dry DOCG 2019 - Ca' di Rajo, este un vin realizat 100% din struguri Glera. Intens si complex in arome, buchetul vinului dezvaluie note de flori acacia, mere, lamai si grapefruit. Gustul pastreaza notele fructate, cucerind totodata si prin armonia si prospetimea lui. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, ca aperitiv sau alaturi de paste, cartofi prajiti si branzeturi, stridii, creveti sau trufe.