Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

VIGNERON FETEASCA NEAGRA BIO 2017 Domeniile Franco-Romane

CE SPUN EXPERTII:

Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Radu Rizea
Radu Rizea
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Radu Rizea
Radu Rizea

Nu-i deloc rea aceasta Feteasca neagra. Si ce este foarte important, cel putin pentru mine, este ca are identitate. Nu se duce in notele grele, gemoase,... Deschide review

Nu-i deloc rea aceasta Feteasca neagra. Si ce este foarte important, cel putin pentru mine, este ca are identitate. Nu se duce in notele grele, gemoase, pe care le prezinta multe dintre Fetestile din Dealu Mare. Chiar daca, pe undeva, are o abordare mai rustica, plusand la capitolele volatila si brett, impresia generala este una frumoasa. Corpul mai degraba suplu, aciditatea moale, dar prezenta, taninurile moi, chiar daca usor prafoase si cam verzi, fac ca, in anasmblu, acest vin sa spuna o poveste. O poveste cu parfumuri de pruna afumata si visina, cu ceva cafea, piele si condimente, cu impresii vegetale... Nu stiu daca e chiar povestea lui Denis Thomas, vigneron-ul din Bourgogne care a venit sa faca vin in Romania, dar este o poveste pe care, personal, as reciti-o. Si acum, dar si peste vreo doi anisori, cand vinul s-ar aseza mai bine

Inchide review

O Feteasca Neagra de Dealu Mare, care are toate datele unui vin rosu de clima rece: corp subtire, taninuri fine si o aciditate ridicata. Balanta gustativa... Deschide review

O Feteasca Neagra de Dealu Mare, care are toate datele unui vin rosu de clima rece: corp subtire, taninuri fine si o aciditate ridicata. Balanta gustativa se inclina mai mult catre fructele negre decat spre notele de baric, iar vinul se constituie intr-un posibil reper pentru Feteasca Neagra din regiunea Sahateni. Dupa o maturare de 9 luni in lemn de stejar, vinul are o culoare rubinie stralucitoare, iar nasul este discret, cu prune, coacaze si piper negru. Gustul vine cu magiun, pamant reavan si fum, evoluand, dupa o scurta perioada de aerare in pahar, catre impresii de trufe de padure si ceai negru. Un postgust lung si elegant, lasa senzatii de fructe proaspete si fine aluzii minerale.

Inchide review

Un vin inca tanar, cu taninuri sesizabile, ceea ce il face extrem de potrivit pentru sezon si, mai ales, pentru mancarurile de sezon – ma gandesc in... Deschide review

Un vin inca tanar, cu taninuri sesizabile, ceea ce il face extrem de potrivit pentru sezon si, mai ales, pentru mancarurile de sezon – ma gandesc in primul rand la carnurile picante sau mai grase. In rest, un vin solid pentru cei cinci ani ai sai, chiar daca este „eco”, plin de fruct (mure, prune mai uscate, afine), si de nuante picante, plus ceva note provenite, probabil, din butoaiele de stejar. Suculent, cu final placut, un pic masculin, dar cu suficienta eleganta cat sa nu treaca drept vreun vin dur.

Inchide review

Nu-i deloc rea aceasta Feteasca neagra. Si ce este foarte important, cel putin pentru mine, este ca are identitate. Nu se duce in notele grele, gemoase,... Deschide review

Nu-i deloc rea aceasta Feteasca neagra. Si ce este foarte important, cel putin pentru mine, este ca are identitate. Nu se duce in notele grele, gemoase, pe care le prezinta multe dintre Fetestile din Dealu Mare. Chiar daca, pe undeva, are o abordare mai rustica, plusand la capitolele volatila si brett, impresia generala este una frumoasa. Corpul mai degraba suplu, aciditatea moale, dar prezenta, taninurile moi, chiar daca usor prafoase si cam verzi, fac ca, in anasmblu, acest vin sa spuna o poveste. O poveste cu parfumuri de pruna afumata si visina, cu ceva cafea, piele si condimente, cu impresii vegetale... Nu stiu daca e chiar povestea lui Denis Thomas, vigneron-ul din Bourgogne care a venit sa faca vin in Romania, dar este o poveste pe care, personal, as reciti-o. Si acum, dar si peste vreo doi anisori, cand vinul s-ar aseza mai bine

Inchide review

O Feteasca Neagra de Dealu Mare, care are toate datele unui vin rosu de clima rece: corp subtire, taninuri fine si o aciditate ridicata. Balanta gustativa... Deschide review

O Feteasca Neagra de Dealu Mare, care are toate datele unui vin rosu de clima rece: corp subtire, taninuri fine si o aciditate ridicata. Balanta gustativa se inclina mai mult catre fructele negre decat spre notele de baric, iar vinul se constituie intr-un posibil reper pentru Feteasca Neagra din regiunea Sahateni. Dupa o maturare de 9 luni in lemn de stejar, vinul are o culoare rubinie stralucitoare, iar nasul este discret, cu prune, coacaze si piper negru. Gustul vine cu magiun, pamant reavan si fum, evoluand, dupa o scurta perioada de aerare in pahar, catre impresii de trufe de padure si ceai negru. Un postgust lung si elegant, lasa senzatii de fructe proaspete si fine aluzii minerale.

Inchide review

Un vin inca tanar, cu taninuri sesizabile, ceea ce il face extrem de potrivit pentru sezon si, mai ales, pentru mancarurile de sezon – ma gandesc in... Deschide review

Un vin inca tanar, cu taninuri sesizabile, ceea ce il face extrem de potrivit pentru sezon si, mai ales, pentru mancarurile de sezon – ma gandesc in primul rand la carnurile picante sau mai grase. In rest, un vin solid pentru cei cinci ani ai sai, chiar daca este „eco”, plin de fruct (mure, prune mai uscate, afine), si de nuante picante, plus ceva note provenite, probabil, din butoaiele de stejar. Suculent, cu final placut, un pic masculin, dar cu suficienta eleganta cat sa nu treaca drept vreun vin dur.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Domeniile Franco-Romane au fost fondate la initiativa lui Denis Thomas, cunoscut proprietar si vinificator din Burgundia, in anul 2000. Compania a facut trecerea la viticultura ecologica in 2003, iar trei ani mai tarziu, in 2006, a primit certificare Ecocert pentru primul vin certificat bio din Romania. Recomandarea de astazi, Vigneron Feteasca Neagra Bio 2017, este un vin rosu sec, cu proprietati caracteristice zonei Dealu Mare. Rosu intens, vinul dezvaluie o structura eleganta, fina, cu taninuri intense. Savurati-l la 18 grade Celsius, alaturi de carne de porc la gratar, vita, paste cu sos rosu, branzeturi maturate sau legume la gratar.

VIGNERON FETEASCA NEAGRA BIO 2017
  • 49
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
49
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Radu Rizea
Radu Rizea
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Radu Rizea
Radu Rizea

Nu-i deloc rea aceasta Feteasca neagra. Si ce este foarte important, cel putin pentru mine, este ca are identitate. Nu se duce in notele grele, gemoase,... Deschide review

Nu-i deloc rea aceasta Feteasca neagra. Si ce este foarte important, cel putin pentru mine, este ca are identitate. Nu se duce in notele grele, gemoase, pe care le prezinta multe dintre Fetestile din Dealu Mare. Chiar daca, pe undeva, are o abordare mai rustica, plusand la capitolele volatila si brett, impresia generala este una frumoasa. Corpul mai degraba suplu, aciditatea moale, dar prezenta, taninurile moi, chiar daca usor prafoase si cam verzi, fac ca, in anasmblu, acest vin sa spuna o poveste. O poveste cu parfumuri de pruna afumata si visina, cu ceva cafea, piele si condimente, cu impresii vegetale... Nu stiu daca e chiar povestea lui Denis Thomas, vigneron-ul din Bourgogne care a venit sa faca vin in Romania, dar este o poveste pe care, personal, as reciti-o. Si acum, dar si peste vreo doi anisori, cand vinul s-ar aseza mai bine

Inchide review

O Feteasca Neagra de Dealu Mare, care are toate datele unui vin rosu de clima rece: corp subtire, taninuri fine si o aciditate ridicata. Balanta gustativa... Deschide review

O Feteasca Neagra de Dealu Mare, care are toate datele unui vin rosu de clima rece: corp subtire, taninuri fine si o aciditate ridicata. Balanta gustativa se inclina mai mult catre fructele negre decat spre notele de baric, iar vinul se constituie intr-un posibil reper pentru Feteasca Neagra din regiunea Sahateni. Dupa o maturare de 9 luni in lemn de stejar, vinul are o culoare rubinie stralucitoare, iar nasul este discret, cu prune, coacaze si piper negru. Gustul vine cu magiun, pamant reavan si fum, evoluand, dupa o scurta perioada de aerare in pahar, catre impresii de trufe de padure si ceai negru. Un postgust lung si elegant, lasa senzatii de fructe proaspete si fine aluzii minerale.

Inchide review

Un vin inca tanar, cu taninuri sesizabile, ceea ce il face extrem de potrivit pentru sezon si, mai ales, pentru mancarurile de sezon – ma gandesc in... Deschide review

Un vin inca tanar, cu taninuri sesizabile, ceea ce il face extrem de potrivit pentru sezon si, mai ales, pentru mancarurile de sezon – ma gandesc in primul rand la carnurile picante sau mai grase. In rest, un vin solid pentru cei cinci ani ai sai, chiar daca este „eco”, plin de fruct (mure, prune mai uscate, afine), si de nuante picante, plus ceva note provenite, probabil, din butoaiele de stejar. Suculent, cu final placut, un pic masculin, dar cu suficienta eleganta cat sa nu treaca drept vreun vin dur.

Inchide review

Nu-i deloc rea aceasta Feteasca neagra. Si ce este foarte important, cel putin pentru mine, este ca are identitate. Nu se duce in notele grele, gemoase,... Deschide review

Nu-i deloc rea aceasta Feteasca neagra. Si ce este foarte important, cel putin pentru mine, este ca are identitate. Nu se duce in notele grele, gemoase, pe care le prezinta multe dintre Fetestile din Dealu Mare. Chiar daca, pe undeva, are o abordare mai rustica, plusand la capitolele volatila si brett, impresia generala este una frumoasa. Corpul mai degraba suplu, aciditatea moale, dar prezenta, taninurile moi, chiar daca usor prafoase si cam verzi, fac ca, in anasmblu, acest vin sa spuna o poveste. O poveste cu parfumuri de pruna afumata si visina, cu ceva cafea, piele si condimente, cu impresii vegetale... Nu stiu daca e chiar povestea lui Denis Thomas, vigneron-ul din Bourgogne care a venit sa faca vin in Romania, dar este o poveste pe care, personal, as reciti-o. Si acum, dar si peste vreo doi anisori, cand vinul s-ar aseza mai bine

Inchide review

O Feteasca Neagra de Dealu Mare, care are toate datele unui vin rosu de clima rece: corp subtire, taninuri fine si o aciditate ridicata. Balanta gustativa... Deschide review

O Feteasca Neagra de Dealu Mare, care are toate datele unui vin rosu de clima rece: corp subtire, taninuri fine si o aciditate ridicata. Balanta gustativa se inclina mai mult catre fructele negre decat spre notele de baric, iar vinul se constituie intr-un posibil reper pentru Feteasca Neagra din regiunea Sahateni. Dupa o maturare de 9 luni in lemn de stejar, vinul are o culoare rubinie stralucitoare, iar nasul este discret, cu prune, coacaze si piper negru. Gustul vine cu magiun, pamant reavan si fum, evoluand, dupa o scurta perioada de aerare in pahar, catre impresii de trufe de padure si ceai negru. Un postgust lung si elegant, lasa senzatii de fructe proaspete si fine aluzii minerale.

Inchide review

Un vin inca tanar, cu taninuri sesizabile, ceea ce il face extrem de potrivit pentru sezon si, mai ales, pentru mancarurile de sezon – ma gandesc in... Deschide review

Un vin inca tanar, cu taninuri sesizabile, ceea ce il face extrem de potrivit pentru sezon si, mai ales, pentru mancarurile de sezon – ma gandesc in primul rand la carnurile picante sau mai grase. In rest, un vin solid pentru cei cinci ani ai sai, chiar daca este „eco”, plin de fruct (mure, prune mai uscate, afine), si de nuante picante, plus ceva note provenite, probabil, din butoaiele de stejar. Suculent, cu final placut, un pic masculin, dar cu suficienta eleganta cat sa nu treaca drept vreun vin dur.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Domeniile Franco-Romane au fost fondate la initiativa lui Denis Thomas, cunoscut proprietar si vinificator din Burgundia, in anul 2000. Compania a facut trecerea la viticultura ecologica in 2003, iar trei ani mai tarziu, in 2006, a primit certificare Ecocert pentru primul vin certificat bio din Romania. Recomandarea de astazi, Vigneron Feteasca Neagra Bio 2017, este un vin rosu sec, cu proprietati caracteristice zonei Dealu Mare. Rosu intens, vinul dezvaluie o structura eleganta, fina, cu taninuri intense. Savurati-l la 18 grade Celsius, alaturi de carne de porc la gratar, vita, paste cu sos rosu, branzeturi maturate sau legume la gratar.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...