
VINA BUJANDA RESERVA 2016 Vina Bujanda
91 puncte Robert Parker, 91 puncte James Suckling
Crama Vina Bujanda este condusă de Carlos şi Pillar Martinez Bujanda, cei care au decis să ducă mai departe afacerea de familie începută de străbunicul lor, Joaquín Martínez Bujanda. Astăzi, crama include 120 de hectare de teren, distribuite atât în zona Rioja Alavesa, cât şi în Rioja Alta. Recomandarea noastră, Vina Bujanda Reserva, este un roşu elegant, realizat din struguri Tempranillo. Cu note olfactive complexe, de lemn, vinul continuă pe palat cu arome intense şi proaspete, în vreme ce postgustul este lung şi catifelat. Degustaţi acest vin la o temperatură de 12-15 grade Celsius, alături de preparate din carne de vită, miel sau carne de pui, o altă variantă fiind specialităţile din brânzeturi.

91 puncte Robert Parker, 91 puncte James Suckling
Crama Vina Bujanda este condusă de Carlos şi Pillar Martinez Bujanda, cei care au decis să ducă mai departe afacerea de familie începută de străbunicul lor, Joaquín Martínez Bujanda. Astăzi, crama include 120 de hectare de teren, distribuite atât în zona Rioja Alavesa, cât şi în Rioja Alta. Recomandarea noastră, Vina Bujanda Reserva, este un roşu elegant, realizat din struguri Tempranillo. Cu note olfactive complexe, de lemn, vinul continuă pe palat cu arome intense şi proaspete, în vreme ce postgustul este lung şi catifelat. Degustaţi acest vin la o temperatură de 12-15 grade Celsius, alături de preparate din carne de vită, miel sau carne de pui, o altă variantă fiind specialităţile din brânzeturi.